Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Redőnyök, redőnyrendszerek

 • Alumínium redőny

  Alumínium redőny

  Mit érdemes tudni az alumínium redőnyünk minőségéről? A jó alumínium redőnyök bevizsgált és minősítési tanúsítvánnyal rendelkező termékek, minden alkatrészük szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül, ezzel szavatolják a redőny gyártók, hogy a kész termék minden minőségi kritériumnak megfelel.

 • Műanyag redőny

  Műanyag redőny

  Az új típusú műanyag redőny népszerűségét az alacsony árának és a hozzá tartozó kiváló minőségének köszönheti. Ez a redőny típus akár több évtizeden keresztül képes tökéletesen működni. Saját tapasztalatunk szerint az új típusú műanyag redőny élettartama akár 20-25 év is lehet.

 • Faredőny

  Faredőny

  Több mint 100 éves múltra tekint vissza, az 1890-es évek óta beépített redőnyrendszer. A régi polgári lakások elengedhetetlen részévé vált, a mára már kissé elöregedett rendszer. Természetes alapanyagának köszönhetően a mai napig nagy népszerűségnek örvend, bár szerkezeti elemei a mai korhoz lettek igazítva.

 • Motoros redőny

  Motoros redőny

  A motoros redőny egyesíti a minőséget és a kényelmet. Kíváló minőségű alumínium redőnyt kínálunk motorizálva. A redőnybe szerelt motor vitathatatlanul megkönyíti életünket a mindennapokban. Egyszerűbb, jobb és kényelmesebb. Gyerekeink és idősebbek számára nélkülözhetetlen eszköz.

 • Szúnyoghálós redőny - redőny szerelés

  Szúnyoghálós redőny

  Tudta, hogy redőnyébe szúnyoghálót is építhet? Ha egy nyári napon szeretné nyitva hagyni ablakát úgy, hogy közben nem csípkedik halálra a szúnyogok, nem jönnek be a pókok és egyéb rovarok, akkor a szúnyogháló tökéletes megoldás.

 • Naphálós redőny - redőny szerelés

  Naphálós redőny

  Ma már egyre divatosabb az a szemlélet, hogy egy redőny tartalmazzon több komponenst, hogy kellemesebbé tegye a mindennapjainkat. Az egyik ilyen komponens a napháló beépítése. Bár a redőny megvéd minket a nap sugaraitól, de ha szeretnénk beengedi a napfényt is a napháló a jó megoldás.

 • Redőnymotor - redőny szerelés

  Redőnymotor

  A redőnybe szerelt motor vitathatatlanul megkönyíti életünket a mindennapokban. Egyszerűbb, jobb és kényelmesebb. Gyerekeink és idősebbek számára nélkülözhetetlen eszköz a redőny működtetéséhez.

 • Smart Home - redőny szerelés

  Smart home

  Eljött a jövő technológiája már ma. A távoli jövöben talán minden napos dolog lesz, hogy redőnyeinket, napellenzőinket a számítógép irányítja szokásainknak megfelelően. Most Ön is beléphet a 21. századba. Készen áll?

Szolgáltatások

Mást keresett?

Redőny szerelés - Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, hogy telefonszámát feltétlenül adja meg, hogyha kérdés merül fel bennünk felvehessük önnel a kapcsolatot.


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

Minőség és megbízhatóság

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.