Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Külső napháló


Alumínium és műanyag redőnybe szerelhető külső napháló avagy külső roletta. Ez egy speciális textil PVC bevonattal, mely egyedi és védett eljárással készül. Tudta, hogy a külső napháló szúnyoghálóként is működik? A napháló a redőnyrendszer egy kiegészítő eleme, amely tovább fejleszti azt. A célja hogy a redőnyön belül egy különálló második védelmi réteget képezzen, és attól függetlenül is önálló rendszerként is megállja a helyét. Akik nem csak a tűző nap, vagy a teljes sötétség közt szeretnének dönteni, azoknak kiváló ez a megoldás, mellyel folyamatos szórt fényt engedhetnek be az UV sugarak akár 90% át megszűrve. Mindemellett a napháló levegőt enged a térbe így mindig cirkulált friss levegő lesz otthonában, munkahelyén, nagyban növelve a komfort érzetet. Többfajta árnyékoló rendszerbe is beépíthető, így a már meglévő redőnyeit is kiegészítheti vele.

Gyártástechnológiája révén minden irányba szabható, nem deformálódik és nagy szakító szilárdságot kap, mosható, és mind a beltéren, mind kültéren egyaránt használható. Ezt úgy érik el, hogy textilt 2 irányba feszítik, és a szálakat egy környezet barát bevonattal látják el, hogy fokozzák az ellenálló képességét, miközben végig rugalmas, és légáteresztő marad. Akár nagy felületű ablakoknál, ajtóknál is használható, mivel az anyag méretei 177cm , 267cm , 323 cm , és könnyű szabhatósága révén, akár a nem szabályos, és háromszög alakú nyílászáróknál is kiválóan alkalmazható.  Beszerelése munkatársaink rutinjával gyors és tiszta munkával jár, nem kell tartani a fal vagy a redőny bontásától, s a redőny hosszú ideig tartó nélkülözésétől a szerelés alatt. A gyártók szigorú kritériumoknak megfelelve készítik el az alumíniumot amelyet a rendszer tartalmaz , hogy makulátlan, és időtálló terméket kaphasson, aminek ellen kell állnia a tűző nyári nap hőterhelésének éppúgy ,  mint az olykor hatalmas erejű szeleknek is.


Napháló műanyag redőnybe

A mobil napháló egy rendkívül praktikus és elegáns árnyékoló. A napháló tokja és sínje extrudált alumínium profil, mely por stéssel ellátott. A keretek fehér és sötét barna színekben alap áron rendelhetőek. A sínek kefékkel ellátott sínek, ezért a mobil napháló szúnyogháló funkciót is betölt. A mobil naphálók előnye, hogy nem csak hővédelemmel látják el az árnyékolt felületet, de szűrt fényt is beengednek. Az átláthatóság belülről megmaradt, viszont kintről semmit nem látni, még akkor sem, ha kint sötétség van és belül a lámpatestekkel világítunk. Télen is ideális, mivel az ablakok és ajtók között egy nehezen átjárható légteret biztosítanak, ezzel csökkentve a hóveszteséget az üveg felületeknél. Továbbá a szűrt fény miatt az infravörös hősugárzást 20%-ban beengedik. Működtetésük könnyű szerkezetük tartós és nem utolsó sorban költség hatékonyan javítható.

külső napháló ára: 19 500 Ft / m2+ áfa


Napháló alumínium redőnybe

A naphálós alumínium redőny mobil (mozgatható) naphálóval szereljük, mely szúnyoghálóként is funkciónál. Alapáron a fehér és sötétbarnát tudjuk biztosítani. Akár egyedi színekben is elérhetőek, mivel az alumínium alkatrészek por festhetőek. Továbbá léteznek fóliával ellátott kivitelben is. Így akár rendelhet tőlünk aranytölgy, dió, mahagóni keret színű mobil naphálókat is. Termékeinkre 2 év garanciát biztosítunk. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és 17:00 között a 061 445 11 81 telefonszámon vagy írjon emailt az ajanlatkeres@redony-szereles.org.

külső napháló ára: 28 500 Ft / m2+ áfa


Megrendelés menete

Akár új redőnybe szeretné építeni a külső naphálót, akár egy már meglévőbe utólag, mindenképpen személyes felmérést javaslunk. Mint minden árnyékolástechnikai termék a külső napháló is egyedi méretek alapján kerül legyártásra ezért különösen fontos a pontos mérések. Szakembereink a felmérést díjmentesen végzik el Pest megye egész területén. Kérjen időpontot ügyfélszolgálatunkról.

Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetéshez, hívja ügyfélszolgálatunkat bármelyik munkanap reggel 8:00 órától délután 17:00 óráig. Kérem jelezze felénk, hogy alumínium vagy műanyag redőnybe szeretne külső napháló.

Garancia és minőség

Számunkra fontos hogy elégedetek legyenek ügyfeleink, így minden munkatársunk több éves tapasztalattal rendelkeznek és válógatot jó minőségű alkatrészekkel dolgoznak.


Zip naphálók

Nevét onnan kapta, hogy a textil szélei különleges kialakításúak, és a jól ismert zip-zárra emlékeztetnek. Speciálisan ilyen típusú textilekre van kifejlesztve a hozzá tartozó alumínium sin. A háló sűrű szövése nem csak a káros UV sugaraktól véd, és árnyékol , hanem helyettesíti a szúnyoghálót is, így megakadályozza a kellemetlen, és sokszor veszélyes rovarok bejuthassanak, otthonába, munkahelyére. További nagy előnye hogy rendkívüli strapabíró képességének, és szakító szilárdságának köszönhetően ellen áll akár a 120 km / h erejű szélnek is. Több tok típusban is elérhető nálunk, hogy beszerelhető legyen mind a sima külső tokos redőny típusokhoz, mind a vakolható külső redőny típusokhoz is. A vakolható redőny tok esetében az alsó szerelő nyíláson át lehet hozzá férni a zip rendszerhez. A nagy szilárdságú és nagy UV védelmű textil több márka és típus közül is válaszható, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb napháló védelmét élvezhesse otthonában, munkahelyén. A rendszer működtethető a hagyományos módon kézi erővel, vagy elektromos motorral. Elektromos motor esetén a kapcsolót az elektromos hálózat függvényében az önnek megfelelő helyre szerelik be szakembereink. A billenő kapcsolókat egyszerre csak egy irányba lehet lenyomni, hogy megóvja a motort, és az elektromos rendszereket a károsodástól, amíg az ujjával nyomja a gombot addig emelkedik vagy süllyed a napháló, így a kívánt mértékben lehet beengedni a levegőt, ha arra van igény. Ennek a fejlettebb változata a távirányítású motor, mely nagyon kényelmessé teszi naphálóinak kezelését az egész otthonában, munkahelyén, hiszen a távirányítóval bárhonnan fel vagy le eresztheti, igényeinek megfelelően. Ez a kivitelezés nem kíván fabontást, hogy a vezetékeket elrejtsék, és az elektromos hálózatra kössék, így ha nem új háznál is kívánják alkalmazni, akkor sem jelent gondot, beszerelése idő, és pénz takarékos.


Fixcreen naphálók

Ez a típus kifejezetten a nagy felületek védelmére lett kitalálva, hatalmas teraszok, üvegportálok, garázskapuk esetében kiváló választás.  Minden esetben elektromos motorral szerelt, hiszen a nagy méretek miatta kézi erővel már nem lenne olyan egyszerű kezelni.  A motorok ez esetben is választhatók mind az egyszerű kapcsolós kivitelben, mind a modern rádió távirányítású kivitelben. Ha több naphálót is beszerelnek a legkényelmesebb ha mind távirányítóval szerelik fel, így igazán moderné és komfortossá tehetik otthonuk, munkahelyük. A fényérzékelő integrálásával, a napháló a külső fényviszonyok függvényében emelkedik fel, vagy süllyed le, így aki szeretné, hogy mindig az ideális fényviszonyok legyen annak ez a legjobb választás. Anyagát tekintve alumínium tokkal és sínekkel van építve hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa hosszú távon is. Egyszerre tölti be így a széltől, vihartól óvó felületet, a szúnyoghálót, és az árnyékolás technikát is. Az alap fehér színen kívül, természetes egyéni ízlésének megfelelő színekbe is kapható, hogy az elképzelt hatást érje el a látvánnyal is.


Mobil naphálók

Ezzel a rendszerrel mind nem csak az árnyékolást oldhatja meg, úgy hogy szűrt fény mégis bejuthasson a kellő mennyiségben, de míg belülről jól átlátható, addig kintről nem lehet belátni, még akkor sem ha belül lámpafény van kint pedig sötét, ezzel nagyobb biztonság érzetet adva a bentlévőknek, és otthonosabbá téve a védett teret. Télen nagyon hasznos hiszen nem csak az ablak immár a sűrű szövésű napháló is további védőréteget képez, fokozva a hőszigetelést. Ezzel együtt a beengedett napfény tovább fokozza az energia megtakarítást. Egyszerű, és könnyű kivitele miatt, gyorsan és könnyedén beszerelhető, környezettudatos, hisz energiatakarékos is egyben. Mindezt az ön által kiválasztott színekben, akár fóliázott kivitelben is. Alumínium kerete, és alkatrészei por festhetőek.  Már 19.500 Ft+ áfa / nm-től megvásárolható üzletünkben.


Tetőtéri naphálók

A sokszor speciális formájú, és kialakítású tetőtéri ablakok külső árnyékolás, néha nagyon nehezen vagy egyáltalán nem megoldható a hagyományos módszerekkel. A legtöbb esetben kicsi a választék gyártók tekintetében, és drágán juthatnak hozzá nem a legjobb minőségű termékekhez. Ezekre a problémákra kínál remek megoldást a tetőtéri naphálós rendszer! Termékeink csak kiváló minőségűek, hogy mindig elégedett lehessen. A tetőtéri ablak naphálók rugós szerkezetűek, s az Eu szabványaihoz tökéletesen passzol az USA-ból érkezett termékcsoport. A napfény káros UV sugarainak 80% át visszaveri, ezzel nem engedve felmelegedni a felszálló meleg levegőtől, egyébként is fűtött padlástereket. Így nyáron a levegőt beengedve egy kellemes, hűvös hely lehet a padlás, melyben mindenki otthonosan érezheti magát. Pénz takarékos megoldás, hisz nem kell légkondicionáló rendszerre költeni, ami az ára mellett rengeteg energiát is fogyaszt. A termék már 21.000 Ft / db+ áfa ártól is elérhető!INGYENES KISZÁLLÁS ÉS FELMÉRÉS PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém


Külső napháló Találatok a kifejezésre: (34 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.