Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Redőnyrendszerek


Ma már egyre inkább azt a trendet látjuk, hogy ügyfeleink komplexebb redőnyrendszerek után érdeklődnek. Ennek egyik oka az, hogy sokkal kedvezőbb díjszabás mellet vásárolhatják meg együtt a redőnyrendszer elemeit, mintha külön külön tennék. A másik ok, hogy együtt minden felmerülő próblémát hatékonyan oldanak meg.

Dönthet úgy. hogy együtt rendeli valamennyi elemmel a redőnyrendszert. Tartalmazhat szúnyoghálót, naphálót és redőnymotort egyszerre, melyet tökéletesen kiegészít az okos otthoni rendszer.

2 + 3 év teljeskörű garanciát biztosítunk valamennyi redőnyünkre. Kérdése van? hívja ügyfélszolgálatunkat reggel 8:00 és délután 17:00 óra között a 061 445 11 81 telefonszámon.


Szúnyoghálós redőny

Tudta, hogy redőnyébe szúnyoghálót is építhet? Ha egy nyári napon szeretné nyitva hagyni ablakát úgy, hogy közben nem csípkedik halálra a szúnyogok, nem jönnek be a pókok és egyéb rovarok.

Naphálós redőny

Ma már egyre divatosabb az a szemlélet, hogy egy redőny tartalmazzon több komponenst, hogy kellemesebbé tegye a mindennapjainkat. Az egyik ilyen komponens a napháló beépítése. 

Motoros redőny

A redőnybe szerelt motor vitathatatlanul megkönyíti életünket a mindennapokban. Egyszerűbb, jobb és kényelmesebb. Gyerekeink és idősebbek számára nélkülözhetetlen eszköz a redőny működtetéséhez. 

Smart home

Eljött a jövő technológiája már ma. A távoli jövöben talán minden napos dolog lesz, hogy redőnyeinket, napellenzőinket a számítógép irányítja szokásainknak megfelelően. Most Ön is beléphet a 21. századba. Készen áll?

Redőnyrendszerek Találatok a kifejezésre: (8 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.