Redőnyrendszerek


Ma már egyre inkább azt a trendet látjuk, hogy ügyfeleink komplexebb redőnyrendszerek után érdeklődnek. Ennek egyik oka az, hogy sokkal kedvezőbb díjszabás mellet vásárolhatják meg együtt a redőnyrendszer elemeit, mintha külön külön tennék. A másik ok, hogy együtt minden felmerülő próblémát hatékonyan oldanak meg.

Dönthet úgy. hogy együtt rendeli valamennyi elemmel a redőnyrendszert. Tartalmazhat szúnyoghálót, naphálót és redőnymotort egyszerre, melyet tökéletesen kiegészít az okos otthoni rendszer.

2 + 3 év teljeskörű garanciát biztosítunk valamennyi redőnyünkre. Kérdése van? hívja ügyfélszolgálatunkat reggel 8:00 és délután 17:00 óra között a 061 445 11 81 telefonszámon.


Szúnyoghálós redőny

Tudta, hogy redőnyébe szúnyoghálót is építhet? Ha egy nyári napon szeretné nyitva hagyni ablakát úgy, hogy közben nem csípkedik halálra a szúnyogok, nem jönnek be a pókok és egyéb rovarok.

Naphálós redőny

Ma már egyre divatosabb az a szemlélet, hogy egy redőny tartalmazzon több komponenst, hogy kellemesebbé tegye a mindennapjainkat. Az egyik ilyen komponens a napháló beépítése. 

Motoros redőny

A redőnybe szerelt motor vitathatatlanul megkönyíti életünket a mindennapokban. Egyszerűbb, jobb és kényelmesebb. Gyerekeink és idősebbek számára nélkülözhetetlen eszköz a redőny működtetéséhez. 

Smart home

Eljött a jövő technológiája már ma. A távoli jövöben talán minden napos dolog lesz, hogy redőnyeinket, napellenzőinket a számítógép irányítja szokásainknak megfelelően. Most Ön is beléphet a 21. századba. Készen áll?

Redőnyrendszerek Találatok a kifejezésre: (8 db)

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.