Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Alumínium redőny


Ön még nem ismeri? Az alumínium redőnyök képviselik a redőnyök között a prémium szegmenst. Kiemelkedő minőségűk és strapabíró képeségűk egyedülálló kombinációja teszi őket a képzeletbeli rangléta tetejére. A prémium redőnyrendszerek kíváló alapját biztosítják, melyekbe beépíthető szúnyogháló, napháló és redőnymotor akár egyszere.

Hallot ön már az okos redőnyrendszerekről? Telefonról, tabletről vezérelhető, a szokásainkhoz maximálisan alkalmazkodó redőnyrendszerek alapja szintén az alumínium redőny biztosítja.

Tekintse meg választékunkat vagy ha kérdése van hívja az ügyfélszolgálatunkat a 061 445 11 81 telefonszámon.


Aluredőny

Ez a külső tokos alumínium redőny az egyik legnépszerűbb típus az alumínium redőnyök között. A redőny alul 45 fokban hajlított, hengerelt és por festett alumínium tokkal rendelkezik amely alumínium öntvény oldal végekkel záródik. A redőny tok szerelő nyílással ellátott ami az esetleges meghibásodások zavartalan lehetőségét biztosítja.  A redőny tokban helyezkedik el a redőny tengely is mely porvédő csapágyazással ellátott. Működése a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. A tengely horganyzott perforált acél tengely , védőgyűrűk gondoskodnak a súrlódásmentes és halk működtetésről. A tengely továbbá tartalmaz egy feltolásgátló rendszert is, ez a rendszer mozgatja a redőny léceket.

A redőny lécek arriterezést kapnak, így garantált a tökéletes mozgás, és a sérülésmentes működtetés. A redőny lécek habbal ellátott szigetelt és por festett alumínium redőny lécek. A hab nem csak szigetelést, hanem merevséget is ad a redőny léceknek. A redőnypalást alsó profilja gumi szigetelést kap, feladata a zaj csillapítása és a tökéletes víz zárás biztosítása. A redőny sín extrudált alumínium profil, ami a jobb szigetelés eléréséért kefés tömítést kapott. A redőny sín mérete 22 mm x 53 mm. A redőny sín színe minden esetben megegyezik a redőny tok színével. A sín a tokvéghez kapcsolódik, és a rögzítése rejtett rejtett csavarozással történik. 

Ára: 17 800 Ft / m2+ áfa


Aluredőny szúnyoghálós - Combi

A külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőny tokban egy rugós rendszerű mozgatható szúnyogháló található. Minden esetben a szúnyogháló belül közlekedik , és a redőnytől függetlenül mozgatható. A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokba záródik, és felhúzott állapotában nem látható. A szúnyoghálós alumínium redőny redőny tokja egy hengerelt alumínium lemez, mely alul 45 fokban hajtott, és külső szerelő nyílással ellátott redőnytok. A szerelő nyílásnak köszönhetően könnyen javítható, és szerelhető. A redőny tokba helyezkedik el az acél redőny tengely és az extrudált bordás csöves szúnyogháló tengely is. A szúnyogháló tengelye rúgós rendszerű.

A szúnyogháló alap anyaga kereszt szövésű üvegszál. A szálak vékony de rendkívül erős és nem deformálódó alak tartó szálak. Az üvegszálak nem UV állóak, ezért az üvegszálak teflon bevonattal vannak ellátva. A teflonnal bevont üvegszál tartós, alaktartó és rugalmas. A teflon bevonatú szúnyogháló nem éghető, magas a hőtűrő képességű és rendkívül tartós szürke színű szúnyogháló. A szúnyoghálós alumínium redőny sínje extrudált alumínium profil, mely szigetelő és záró kefékkel van ellátva. A sín mérete 39 mm x 53 mm. A lehúzott szúnyoghálóhoz a kefék hozzá simulnak, ennek köszönhetően teljes zárást biztosítanak. A sínek között alul egy záró akasztó profil található, ehhez csatlakoztatható a lehúzható szúnyogháló. működtetése könnyű, praktikus.

Ára: 24 800 Ft / m2+áfa


Owal aluredőny

Divatos , ovális formával ellátott külső tokos alumínium redőny amely extrudált alumínium tokkal és öntvény oldal végekkel rendelkezik. Az Owal alumínium redőny tok erősített és vastag falvastagságú. A henger formának köszönhetően ránézésre kisebbnek tűnik, mivel a redőny tokon nem találhatóak élek. A redőny tok szerelés külső szerelő nyíláson keresztül történik. Az Owal alumínium redőny sínje extrudált alumínium profil, mérete 22 mm x 53 mm. A felszerelt redőny sín egy íves borítást kap. a borításnak köszönhetően a sín formája henger alakú, és speciális rögzítésű. A rögzítésnek köszönhetően az Owál alumínium redőny még biztonságosabb, jobban ellen áll a külső behatolásoknak, a betörőknek rendkívül nehezen leszerelhető. 

Az Owal alumínium redőny nagy előnye továbbá a homlokzaton lefolyó víz elvezetése. A homlokzaton szivárgó esővizet könnyedén elvezeti a henger forma. A redőny tok és a szerelő nyílás találkozási pontja speciálisan kialakított, így itt sem szivárog be semmilyen nedvesség. Az Owál alumínium redőny összességében egyedi megjelenésű, dekoratív, tartós, praktikus és biztonságosabb redőny rendszer. 

Ára: 20 800 Ft / m2+áfa


Owal aluredőny szúnyoghálós - Combi

Az Owal külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőnytokba egy mobil szúnyogháló van szerelve. Helységenként legalább egy Combi típusú szúnyoghálós alumínium redőny ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny tokja, egy speciálisan kialakított különleges redőny tok. A redőny tok tervezésénél kihasználták a tok hengerelt formáját. Ez által a redőny tok magassága csökkent a szúnyoghálós változatok esetében. A csökkenést a redőny tengely előrébb helyezésével lehetett elérni. Így közel 1 cm helyet lehetett spórolni. A redőny tok kilógása az ablak síkjától nem változott, a redőny tok magassága azonban kisebb lett.

A felhúzott mobil szúnyoghálót a redőnytok tökéletesen elrejti. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny  széles körben alkalmazható, szerelhető ablakra és homlokzatra egyaránt. Az Owal tokos alumínium redőny sínje 39 mm x 53 mm. A sín szintén egy henger alakú borítással ellátott redőnysín.  A borítás nem csak egységes megjelenést biztosít a redőny tokkal, hanem biztonsági funkciókat is betölt.

Ára: 27 800 Ft / m2+áfa


vakolható Aluredőny - rejtett tokos

Vakolható külső tokos alumínium redőny egy rejtett tokos redőny típus.  Amennyiben az építkezés során kialakításra került a redőny helye, a Vakolható tokos alumínium redőny tökéletesen el rejthető a falban a szigetelés mögött. A redőnytok hengerelt alumínium lemez, a tok végek 20 fokos alulcsapott alumínium öntvények, és alsó szerelő nyílással ellátottak. A redőny tok első front felőli oldal egy heratekta (háromrétegű kompozit fagyapot) szigeteléssel ellátott tok. Az elé épített szigetelés stabilitásáról egy vakoló és és egy hozzá tartozó rögzítő szalag (hilti szalag) gondoskodik. Így a vakolható tokos redőny tokja dupla rögzítésben részesül. A szerelő nyílása extrudált vastag alumínium profil, mely a szerelhetőségről gondoskodik.

A redőny tokja továbbá úgy lett kialakítva,  hogy a kopó alkatrészek cseréje könnyen kivitelezhető. A redőny ez által szakszerűen szerelhető. A redőny rendszer nagy előnye még, hogy a redőny nem lóg be az ablakok és ajtók elé. Nem csak esztétikus, de kiváló szigetelő képességekkel bíró tartós szerkezet

Ára: 19 800 Ft / m2+áfa


vakolható Aluredőny szúnyoghálós - Combi

Az vakolható külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt rolós mobil szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Combi típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.A redőny tokba rejtett szúnyogháló rendszer egy rugós rendszerű alumínium extrudált bordás csöves szúnyogháló tengelyből, egy hozzá tartozó rugózatból áll. 

A tengelyhez kapcsolódó szúnyogháló alapja üvegszál, mely egy szürke teflon bevonattal ellátott, nagy szakító szilárdságú és alaktartó szúnyogháló A szúnyogháló rögzítéséről két alumíniumprofil gondoskodik. Az úgy nevezett háló akasztó profil és a fix akasztó profil. A két profil csatlakozási pontjai kapós végűek, teljes szélességükben rögzülnek egymáshoz. A felengedett szúnyogháló a redőny tokba rejthető. A redőny sín egy dupla sín kivitel, alumínium extrudált profil, mely szigetelő kefékkel van ellátva. A keféknek köszönhetően a leengedett szúnyogháló hézag nélkül helyezkedik el a kefék között, ezzel garantáljuk a tökéletes szigetelést. A rúgós tengelynek köszönhetően  a szúnyogháló folyamatosan feszesen áll. 

Ára: 26 800 Ft  / M2+áfa


Megrendelés menete

Alumínium redőny megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztesen szakemberünkkel. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja minden munkanap reggel 9:00 órától délután 17:00 óráig a 061 445 11 81 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a redőnnyel szemben.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2+3 év garanciát vállalunk.


Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy szeretné megrendelni hívja ügyfélszolgálatunkat reggel 9:00 és délután 17:00 között.

061 445 11 81

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal. 


Alumínium redőnyök


2.500.- ÉS 6.000.- KÖZÖTTI KISZÁLLÁSI DÍJ BUDAPEST ÉS PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Alumínium redőny Találatok a kifejezésre: (46 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.