Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Kapcsolat


Üdvözöljük a redony-szereles.org weboldalunkon!


Cégünk több, mint 20 éve foglalkozik árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, javításával és beszerelésével. Válogatót, jó minőségű termékeket forgalmazzunk és igényes, minőségi munkánkkal szeretnénk biztosítani, hogy minden ügyfelünk a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást kapja. A redony-szereles.org weboldalunk kizárólag redőny termékek értékesítésére, illetve redőnyök javításáról szól. Részletes információval szolgálhatunk alumínium redőnyökről, műanyag redőnyökről, illetve faredőny termékeinkről. Igyekeztünk minden olyan információt összegyűjteni, amely kellő segítséget nyújt a redőny kiválasztásához.Forgalmazzunk továbbá szúnyoghálókat, naphálókat, garázskapúkat, redőnymotort, gurtnit, zsinórt, redőny automatát és egyéb redőny alkatrészeket. Vállaljuk e termékek javítását, beszerelését és ingyenes szaktanácsadással is állunk rendelkezésükre. Ha megválaszolatlan kérdése van nincs más teendője, mint hívni ügyfélszolgálatunkat a 

061 445 40 77 telefonszámon és mi szívesen segítünk önnek.


Minden termékünkre és az általunk elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk. Ingyenesen biztosítjuk a felmérést és kiszállást Pest megye valamennyi településén.

Amennyiben több redőny vásárlását tervezi vagy komplexebb termék ára felöl érdeklődik kérem írjon ajánlatkérést az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címre, melyben részletesen írja le a redőny méreteit,redőny típusát, illetve egyéb kívánságait.


Telefon:

Email:

Weblap:

0620 536 44 43

ajanlatkeres@okka-redony.hu

Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.