Kapcsolat


Üdvözöljük a redony-szereles.org weboldalunkon!


Cégünk több, mint 20 éve foglalkozik árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, javításával és beszerelésével. Válogatót, jó minőségű termékeket forgalmazzunk és igényes, minőségi munkánkkal szeretnénk biztosítani, hogy minden ügyfelünk a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást kapja. A redony-szereles.org weboldalunk kizárólag redőny termékek értékesítésére, illetve redőnyök javításáról szól. Részletes információval szolgálhatunk alumínium redőnyökről, műanyag redőnyökről, illetve faredőny termékeinkről. Igyekeztünk minden olyan információt összegyűjteni, amely kellő segítséget nyújt a redőny kiválasztásához.Forgalmazzunk továbbá szúnyoghálókat, naphálókat, garázskapúkat, redőnymotort, gurtnit, zsinórt, redőny automatát és egyéb redőny alkatrészeket. Vállaljuk e termékek javítását, beszerelését és ingyenes szaktanácsadással is állunk rendelkezésükre. Ha megválaszolatlan kérdése van nincs más teendője, mint hívni ügyfélszolgálatunkat a 

061 445 11 81 telefonszámon és mi szívesen segítünk önnek.


Minden termékünkre és az általunk elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk. Ingyenesen biztosítjuk a felmérést és kiszállást Pest megye valamennyi településén.

Amennyiben több redőny vásárlását tervezi vagy komplexebb termék ára felöl érdeklődik kérem írjon ajánlatkérést az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címre, melyben részletesen írja le a redőny méreteit, illetve egyéb kívánságait.


Telefon:

Email:

Weblap:

061 445 11 81

ajanlatkeres@redony-szereles.org
Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Gázkészülék javítás Budapest

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Mi pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor egy váratlan pillanatban tönkre megy a gázkészülék és az ember nem tudja, hogy mit csináljon. Pedig egyszerű: minket kell kihívnia! Ha most felhív minket, akkor a lehető legkorábbi időpontban kiszállunk Önhöz és maradéktalanul elhárítjuk a problémát.


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.