Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Műanyag redőny


A műanyag redőny rendkívül megbízható, könnyen kezelhető, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Annak érdekében, hogy a műanyag redőny stabil legyen, raktak rá egy “alumínium alsó zárólécet”, amely a párkányra fekszik fel. Erről a zárólécről érdemes tudni, hogy nagy szilárdságú alumíniumból készül és a párkánnyal találkozó részen gumi betét biztosítja a tökéletes felfekvést, illetve a halk működést. Fontos említést tennünk arról is, hogy a záróléc tartalmaz egy ütköző rendszert ennek köszönhetőn a redőnyön nem látható semmilyen külső henger alakú ütköző. Az összes redőny típus készülhet szúnyog hálóval kombinálva .

A műanyag redőny a legegyszerűbb felépítésű, de megbízható működésű. A redőnytok kivételével minden alkatrésze műanyagból készül. A műanyag redőnyök legfejlettebb és legmegbízhatóbb változata az úgy nevezett új típusú műanyag redőnyt. Az új típusú műanyag redőny minősége lényegesen jobb, mint a hagyományos műanyag redőnynek mivel több alkatrésze megegyezik az alumínium redőny alkatrészeivel bár alkatrészei közt találhatunk műanyagot is, de ezeknek a formája és funkciója meg egyezik az alumínium redőny alkatrészeivel.

Ennek az új típusnak a könnyebb mozgatás érdekében a redőny tengelye golyós csapágyazva van. A stabilitás és esztétikusabb megjelenés végett a tok végek öntött alumíniumból vannak akár csak az alumínium redőnyöknél .Rendkívül halk működését az esztétikus  műanyagból készült lefutók az az a sínekben el helyezett gumi vagy kefebetét biztosítja.

Beépített rejtett ütközőinek köszönhetően a redőnytestet nem lehet a tokjában túl húzni. 


műanyag redőny alul-felül csapott tokkal

A legegyszerűbb külső tokos műanyag redőnyök egyike. Az alul és felül 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztoknak köszönhetően nagy tok szilárdsággal rendelkezik. A felső hajtásnak köszönhetően ránézésre kisebb redőny tokot látunk a valóságnál.

Az úgy nevezett "kopi" tokos műanyag redőny ideális választás olyan esetekben, amikor a redőny tok eleje kilóg a homlokzatból. A redőny tok felső felén elhelyezett hajtás elvezeti az esővizet, így a redőny tok belseje tökéletesen vízmentessé válik. Mivel ez a típusú redőny tok más országokban nem divatos, a "kopi tokos" redőny csak két redőny tok méretben elérhető. A redőny tok alap anyaga "lindab lemez" mely por festéssel ellátott fóliázott lemez. A védőfóliát felszerelés előtt célszerű eltávolítani. 

A redőny tok végei alumínium öntvények, amik tartalmaznak egy speciális cserélhető alkatrész. Ez az alkatrész felelős a redőny lécek megvezetéséről és ez az alkatrész gondoskodik az ütköztetésről is. A műanyag redőnyök minden típusa tartalmaz csapágyazott redőny tengelyt, légkamrás merevítésekkel ellátott redőny lécet, alumínium alsó zárólécet, mely gumi betéttel van ellátva, és egy úgy nevezett rejtett ütközős rendszert. A redőny sínek mérete 22 mm x 53 mm. A redőny sínek gumi párnával vannak ellátva. Így nem csak halkabb mozgatást kapunk, de nagyobb szigetelést is biztosít. Továbbá nagyobb szelek esetében nem zörgeti a redőny léceket a sínben való mozgás esetén. 

Ára: 9 500 ft / m2+áfa


Műanyag redőny alul csapott tokkal

A külső tokos műanyag redőnyök legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium öntvény oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés vagy gumis lefutó síneknek (melynek mérete 22 mm x 53 mm) és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes. Az alul csapott redőny tok több méretben elérhető. Így minden felmerülő igény kielégítésére alkalmas. Az öt tokméretnek köszönhetően minden esetben a legkisebb redőny tok méret alkalmazható. 120 cm -es ablak magasságig 125 mm, 160 cm-es magasságig 138 mm, 260 cm-es magasságig 165 mm, 330 cm-es magasságig 180 mm, és 405 cm-es magasságig 205 mm a redőny tok mérete. Az alul csapott redőny tok csak 250 cm-es szélességig javasolt.Ideális választás olyan esetekben, ahol a házon különböző ablak magasságok találhatóak. 

Ez a redőny típus ideális választás olyan esetekben is, ahol a homlokzat már szegeteléssel van ellátva, és a redőny tokja nem lóg túl a homlokzat síkján. Ebben az esetben nem kell a homlokzaton lecsurgó víztől tartani, az nem kerülhet be a redőny tokba. Továbbá az eső okozta kopogó hangok sem okoznak kellemetlenségeket.

Ára: 8 800 Ft / m2+áfa


Műanyag redőny szúnyoghálós - kombis

A külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt mobil rolós szúnyoghálóval ellátott. A szúnyoghálós változat mind két redőny tok típusban elérhető. Rendelhető alul-felül csapott tokkal, és alul csapott tokkal is. A szúnyoghálós műanyag redőnyök dupla műanyag sínnel rendelkeznek. A sín mérete 39 mm x 53 mm. A szúnyoghálónak kialakított rész kefékkel ellátott, melyek tökéletes zárást biztosítanak a szúnyogháló számára. A szúnyogháló tengelye a redőny tokban helyezkedik el. A szúnyogháló tengely egy erre a célra kifejlesztett rugós szerkezetű alumínium tengely. 

Erre kerül rögzítésre az üvegszálas teflon bevonatú szúnyogháló.A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokban helyezkedik el. A leengedett szúnyogháló rögzítése két alumínium profil segítségével történik. Az alumínium profilok össze akasztásával tökéletes rögzítés biztosítható. A mozgatás továbbá szúnyogháló bolyt segíti, hogy a magasan elhelyezkedő redőny tokok esetében is könnyed legyen a működtetés. A szúnyogháló profiljára fogantyúk is kerültek, hogy még könnyebb legyen a működtetés. Minden szúnyoghálós műanyag redőny szerelése hatékony, ezért helyiségenként egy darab kombis redőnyt javaslunk a zavartalan szellőztetés érdekében. 

Ára: 15 800 Ft / m2+áfa


Vakolható tokos műanyag redőny

 Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a nyílászárók fölött redőny helye, a vakolható rejtett tok tökéletesen elrejthető a szigetelésben. A vakolható tokos műanyag redőny tokja hengerelt alumínium lemez, melynek végén alumínium öntvény található. A redőny tok aljára egy extrudált vastag falu szerelő nyílás kerül beépítésre. A redőny tengely perforált acél tengely porvédő csapágyazással. A redőny tengelyhez feltolásgátló féderekkel csatlakoznak a légkamrás szigetelt műanyag redőny lécek. A redőny lécek túlfutásáról egy alumínium alsó záró léc gondoskodik, ami gumi szigeteléssel van ellátva. A redőny lécek oldal irányú elmozgásának meggátolásáról arriterezés gondoskodik. A redőny lefutó sínje extrudált alumínium profil (mérete 22 mm x 53 mm), mely por festéssel ellátott. A lefutó sín továbbá kefés szigetelést kapott, ezzel halkabb a működtetés, és nő a szigetelő képesség is.

A vakolható tokos műanyag redőny alkatrészei megegyeznek az alumínium vakolható tokos redőny  alkatrészeivel, kivétel ez alól a redőny léc. A redőny tok homlokzati frontján heratekta (háromrétegű kompozit fagyapot) szigeteléssel található. Az elé épített szigetelés stabilitásáról egy vakoló él és egy hozzá tartozó rögzítő szalag (hilti szalag) gondoskodik. Így a vakolható tokos műanyag redőny tokja dupla rögzítésben részesül.

Ára: 15 800 Ft / m2+áfa


Vakolható tokos műanyag redőny szúnyoghálós-kombi

A vakolható tokos műanyag redőnybe szerelt mobil szúnyogháló minden ablak redőny esetében alkalmazható. A rugós tengelyre tekeredő szúnyogháló alak és forma tartó teflon bevonatú üvegszálas textil. A teflon bevonat védi a szúnyoghálót a napsugárzás káros hatásaitól. A felhúzott mobil kialakítású szúnyogháló tökéletesen rejtve marad a redőny szekrényben. A vakolható tokos műanyag redőnyök esetében a redőny sín dupla kialakítású extrudált alumínium profil (mérete 39 mm x 53 mm), amit por festéssel láttak el. A sínben kefés tömítés gondoskodik a tökéletes védelemről. A mászó ill. a repülő rovarok sem képesek áthatolni a tömítő keféken. A biztonságos működtetésről a redőnytokba integrált rugós tengely gondoskodik. A tengely feladata, hogy folyamatosan feszesen tartsa a szúnyoghálót.

A lehúzott szúnyogháló két alumínium profil segítségével rögzíthető. A két profil össze akasztása után a rugós tengely a szúnyoghálót vissza feszíti, és feszesen tartja. A beakasztást segíti  az alsó profilon elhelyezett két darab fogantyú, és a lehúzásban segítő szúnyogháló bolyt is.

Ára: 22 800 Ft / m2+áfa


Megrendelés menete

Mint minden redőny az új típusú műanyag redőny is egyedileg kerül legyártásra, ezért mi azt szoktuk javasolni, hogy a megrendelés előtt mindenképpen kérje szakemberünk tanácsát. Egy előre egyeztetett időpontban felkeresi önt szakemberünk és felméri a pontos méreteket és igényeket. A felmérést követően pontos árkalkulációval tudd szolgálni.

Időpont egyeztetés

Felméréshez időpontot az ügyfélszolgálatunktól kérhet minden munkanap reggel 9:00 és délután 17:00 óra között a 061 445 11 81 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és a pontos elképzelését leendő műanyag redőnyéről.

Minőség és garancia

Számunkra fontos a minőség ezért olyan munkatársakkal dolgozunk, akik több, mint 10 éves munkatapasztalattal bírnak és a legkíválobb alkatrészeket használják fel, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsák.

Az almínium redőnyünkre 2 + 3 év teljeskör garanciát biztosítunk.


Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy szeretné megrendelni hívja ügyfélszolgálatunkat reggel 9:00 és délután 17:00 között.

061 445 11 81

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal. 


Műanyag redőny


INGYENES KISZÁLLÁS ÉS FELMÉRÉS PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Műanyag redőny Találatok a kifejezésre: (46 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.