Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Motoros redőny


A redőnyök folyamatos fejlődésének és korszerűsítésének köszönhetően már lehetőségünk van a gurtnis redőny mozgatás helyett egy elektromos árammal működő motorizálásra is. Amely amellett, hogy kényelmes, a megkönnyíti azt is, hogy a nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is hatékonyan elvégezhessük. A redőnymotor minden olyan redőny típusba beépíthetőek, melynek a redőnylécek oldal irányú elcsúszása meggátolt. Legyen az külső tokos, belsőtokos vagy vakolható tokos. Ennek köszönhetően attól sem kell tartani, hogy a redőnytokok mérete meg növekedik, hiszen ezek az elektromos motorok a fémtengely belsejébe kerülnek beszerelésre. Legyen műanyag redőny, alumínium redőny, faredőny, a motoros redőny mindenki számára elérhető, redőny típustól függetlenül.

A motoros redőnyök meg könnyítik a gyerekek, idősek és mozgásukban korlátozott személyek  minden napjait, hiszen Ők még olykor kisebb súlyú redőnyöket is nehezebben mozgatnak .Az elektromos csőmotorral hajtott redőnyök lényegesen megkönnyítik Ön és egész családja életét. Bizonyos típusok akár előre be programozhatóak, biztonságos működést nyújtanak és nem utolsó sorban még energia takarékosak télen és nyáron egyaránt. 


Kapcsolós motoros redőny

A kapcsolós motoros redőny a motoros redőnyök legegyszerűbb változata. A redőny működtetése egy billenő kapcsoló segítségével történik. A kapcsoló fel gombjának lenyomásával a redőny felhúzódik, a le gomb lenyomásával pedig lezár. Hátránya, hogy csak egy helyről működtethető, és csak addig működik a redőny motor,  amíg a kapcsolót nyomva tartjuk. A nyomó gombok retesz zárasak, ez azt jelenti, hogy egyszerre két irányba nem tudjuk működtetni a redőny motort , ezzel megelőzve az esetleges elektronikai meghibásodásokat. Kapcsolós motor redőny szerelés esetében elektromos rendszer kiépítése szükséges. Minden esetben célszerű előre kialakítani a szükséges elektromos hálózatot.

A kapcsolók kialakításánál figyelni kell arra, hogy célszerű minden egyes motoros redőnyhöz egy darab kapcsoló beépítésének a lehetőségét kialakítani. Amennyiben még nem döntötte el, hogy milyen motoros redőnyt válasszon, kérje szakemberek segítségét. A kapcsolós motoros redőnyt csak olyan esetben javasoljuk, ahol már előre ez az elektromos rendszer lett megtervezve, és kivitelezve, mivel ez a rendszer kevésbé fejleszthető.

Ára: 24.000 Ft+Áfa / db


távirányítós motoros redőny

A távirányítós motoros redőny egy könnyen telepíthető és szerelhető redőny motoros redőny típus. A szerelés semmilyen előkészítést nem igényel, mivel minimális elektromos hálózat kiépítése szükséges. A távirányítós motoros redőnyök szerelése könnyen kivitelezhető és gazdaságos. A távirányítós motoros redőnyök további előnye, hogy a redőnyöket akár egyszerre is működtetheti, és a megfelelő távirányító segítségével akár időprogrammal is elláthatja motoros redőnyeit. A rádió vezérelt redőnymotorok esetében a vezérlés fejleszthető, érzékelőkkel bővíthető, és semmilyen nagyobb beavatkozást ezek a fejlesztések nem igényelnek. 

Gyakorlati tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek ezek a motoros redőny típusok, mivel akár utólagosan is telepíthetőek. A biztonság és a komfort mellett gyakorlatilag is nagyon hasznos és energia hatékony a távirányítós motoros redőny. A távirányítós motoros redőnyök esetében több lehetős és extra szolgáltatás kivitelezhető. Akár 40-60 motoros redőny mozoghat egy gombnyomásra, akár időpontra, vagy akár random módban is, ha éppen Ön a nyaralását tölti. Célszerű pontos információkat szereznie, mielőtt döntést hozna.

Ára: 32.000 Ft+Áfa / db


prémium motoros redőny

Prémium motoros redőny. Mit is jelent ez a kifejezés valójában? A redőny motor tudását. A prémium redőny motorok olyan szegmensei a redőny motoroknak, amik nem csak hogy mozgatják a redőnyeinket föl és le, de folyamatosan figyelnek és megóvják a redőnyt az esetleges sérülésektől, és az ebből adódó javításoktól, szereléstől. Mit kell tudnia egy prémium motoros redőnynek? A prémium motoros redőny tartós, hosszú távon tökéletesen működő, és hibátlan redőny. Rendelkezik nyomaték érzékeléssel, akadály érzékeléssel és lefagyás elleni védelemmel. Ezek az érzékelések azért felelősek, hogy megvédjék a redőnyt, és a redőny motort is egyaránt a működtetés során előforduló esetleges hibáktól.

A nyomaték érzékelő figyeli a folyamatos terhelés változást, és ha ez hirtelen megváltozik, csökken, vagy megnő, azonnal megállítja a redőny motort. Az akadály érzékelés feladata, hogy érzékelje a redőny pályájába kerülő tárgyakat. ilyen esetben megáll, és vissza húzza, vagy éppen leengedi a redőnyt. A lefagyás elleni védelem oka, például az ónos eső okozta károsodás megelőzése. Amennyiben a redőny motor azt érzékeli, hogy  a redőny lécek súly megnőtt, vagy éppen az alsó profilunk lefagyott, akkor nem húzza tovább a redőnyünket, ezzel megvédi a redőny motort az esetleges károsodástól, túl terhelődéstől. A prémium motoros redőnyök továbbá rendelkeznek szellőztető funkcióval. Egy gombnyomásra megnyitják a redőny lamelláit, és folyamatos szellőztetést biztosítanak úgy , hogy az árnyékolást zavartalanul biztosítják.

Ára: 32.000 Ft+Áfa / db


érzékelőkkel ellátott motoros redőny

Az érzékelőkkel ellátott motoros redőnyök számtalan előnyt hordozhatnak magukba. Feladatuk, hogy az időjárás változásaira reagáljanak. Legyen nagy eső, erős szélvihar, vagy tűző napsütés, az érzékelők reagálnak, és a kívánt és meghatározott pozícióban vezérlik redőnyeinket. Ezt akkor is képesek végre hajtani, ha távol vagyunk otthonunktól. Redőnyök esetében a legnépszerűbb a fény érzékelés. Az ablaküvegre elhelyezett fényérzékelő rádió jellel utasítja a redőny motort, hogy induljon el lefelé, védje a lakó terünket a káros napsugárzás okozta hatásoktól. Mivel ezek a sugárzások nem csak ránk károsak. Ártanak a bútorainknak, a parkettának, a lakásban elhelyezett textíliáknak is. Amennyiben a napsugárzás mértéke csökken, úgy vissza húzzák a redőnyt felső pozícióba. 

Az eső érzékelő a szorgos házi asszonyok kedvence. Akár kisebb esők esetében is képesek leengedni redőnyeinket, ezzel megvédik ablak üvegeinket a vízcseppek okozta hosszú és fáradalmas takarításától. Az eső elmúlásával a redőnyöket felhúzzák. És nem csak az ablak üveg nem lesz koszos, de a redőnyeinket is lemossa az eső. Ezen érzékelők több változata is elérhető több kombinációban.

Ára: 13.000 Ft+Áfa / db


Megrendelés menete

Mint minden redőny, a motoros redőny is pontos méretel alapján egyedileg készül ezért azt javasoljuk, hogy egyeztesen egy időpontot, hogy szakemberünk pontosan felmérje az igényeit.

Időpont egyeztetés

Időpontot az ügyfélszolgálatunktól reggel 9:00 és délután 17:00 óra között kérhet. Hívja a 061 445 11 81 telefonszámot és adja meg nevét, irányítószámmal ellátott pontos címét (épület, lépcsőház, kapucsengő, emelet, ajtó) és közvetlen  telefonszámát.

Minőség és garancia

Számunkra fontos az Ön elégedetsége, éppen ezért több éves tapasztalattal rendelkezik minden munkatársunk és válógatot jó minőségű alkatrészekkel dolgoznak, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

Munkánkra 5-6  év teljes körű gyártói garanciát vállalunk.


Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy szeretné megrendelni hívja ügyfélszolgálatunkat reggel 9:00 és délután 17:00 között.

061 445 11 81

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal. 


Motoros redőny


PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN településenként/kerületenként egyedi kiszállási díjszabással! 


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Motoros redőny Találatok a kifejezésre: (46 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.