Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Szúnyoghálós redőny


Ma már a redőny nem csak a napfénye ellen nyújthat védelmet, hanem szúnyogok, pókok és egyéb rovarok ellen is. Egyre népszerűbb Magyarországon, hogy az emberek ma már nem egyszerű redőnyök vásárlása mellet döntenek, hanem az úgynevezett redőnyrendszert választják. Ha ön már rendelkezik valamilyen redőnnyel, akkor is dönthet úgy, szúnyoghálót építet redőnyében.

A részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a 061 445 11 81 telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címre.

Szúnyoghálós redőny árak

Cégünk forgalmazz alumínium redőnyöket beépített szúnyoghálóval, melyek árai első sorban a redőny méretétől függ. Ha részletesebb információt szeretne hívja ügyfélszolgálatunkat.


ALUREDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS - COMBISZÚNYOGHÁLÓS ALUMÍNIUM REDŐNY

A külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőny tokban egy rugós rendszerű mozgatható szúnyogháló található. Minden esetben a szúnyogháló belül közlekedik , és a redőnytől függetlenül mozgatható. A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokba záródik, és felhúzott állapotában nem látható. A szúnyoghálós alumínium redőny redőny tokja egy hengerelt alumínium lemez, mely alul 45 fokban hajtott, és külső szerelő nyílással ellátott redőnytok. A szerelő nyílásnak köszönhetően könnyen javítható, és szerelhető. A redőny tokba helyezkedik el az acél redőny tengely és az extrudált bordás csöves szúnyogháló tengely is. A szúnyogháló tengelye rúgós rendszerű.


A szúnyogháló alap anyaga kereszt szövésű üvegszál. A szálak vékony de rendkívül erős és nem deformálódó alak tartó szálak. Az üvegszálak nem UV állóak, ezért az üvegszálak teflon bevonattal vannak ellátva. A teflonnal bevont üvegszál tartós, alaktartó és rugalmas. A teflon bevonatú szúnyogháló nem éghető, magas a hőtűrő képességű és rendkívül tartós szürke színű szúnyogháló. A szúnyoghálós alumínium redőny sínje extrudált alumínium profil, mely szigetelő és záró kefékkel van ellátva. A sín mérete 39 mm x 53 mm. A lehúzott szúnyoghálóhoz a kefék hozzá simulnak, ennek köszönhetően teljes zárást biztosítanak. A sínek között alul egy záró akasztó profil található, ehhez csatlakoztatható a lehúzható szúnyogháló. működtetése könnyű, praktikus.

23 500 Ft / m2


OWAL ALUREDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS - COMBISZÚNYOGHÁLÓS ALUMÍNIUM REDŐNY

Az Owal külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőnytokba egy mobil szúnyogháló van szerelve. Helységenként legalább egy Combi típusú szúnyoghálós alumínium redőny ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny tokja, egy speciálisan kialakított különleges redőny tok. A redőny tok tervezésénél kihasználták a tok hengerelt formáját. Ez által a redőny tok magassága csökkent a szúnyoghálós változatok esetében. A csökkenést a redőny tengely előrébb helyezésével lehetett elérni. Így közel 1 cm helyet lehetett spórolni. A redőny tok kilógása az ablak síkjától nem változott, a redőny tok magassága azonban kisebb lett.


A felhúzott mobil szúnyoghálót a redőnytok tökéletesen elrejti. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny  széles körben alkalmazható, szerelhető ablakra és homlokzatra egyaránt. Az Owal tokos alumínium redőny sínje 39 mm x 53 mm. A sín szintén egy henger alakú borítással ellátott redőnysín.  A borítás nem csak egységes megjelenést biztosít a redőny tokkal, hanem biztonsági funkciókat is betölt.

26 500 Ft / m2


VAKOLHATÓ ALUREDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS - COMBISzúnyoghálós alumínium redőny

Az vakolható külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt rolós mobil szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Combi típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.A redőny tokba rejtett szúnyogháló rendszer egy rugós rendszerű alumínium extrudált bordás csöves szúnyogháló tengelyből, egy hozzá tartozó rugózatból áll. 


A tengelyhez kapcsolódó szúnyogháló alapja üvegszál, mely egy szürke teflon bevonattal ellátott, nagy szakító szilárdságú és alaktartó szúnyogháló A szúnyogháló rögzítéséről két alumíniumprofil gondoskodik. Az úgy nevezett háló akasztó profil és a fix akasztó profil. A két profil csatlakozási pontjai kapós végűek, teljes szélességükben rögzülnek egymáshoz. A felengedett szúnyogháló a redőny tokba rejthető. A redőny sín egy dupla sín kivitel, alumínium extrudált profil, mely szigetelő kefékkel van ellátva. A keféknek köszönhetően a leengedett szúnyogháló hézag nélkül helyezkedik el a kefék között, ezzel garantáljuk a tökéletes szigetelést. A rúgós tengelynek köszönhetően  a szúnyogháló folyamatosan feszesen áll. 

25 800 Ft / m2


MŰANYAG REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS - KOMBISSzúnyoghálós műanyag redőny

A műanyag külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt mobil rolós szúnyoghálóval ellátott. A szúnyoghálós változat mind két redőny tok típusban elérhető. Rendelhető alul-felül csapott tokkal, és alul csapott tokkal is. A szúnyoghálós műanyag redőnyök dupla műanyag sínnel rendelkeznek. A sín mérete 40 mm x 53 mm. A szúnyoghálónak kialakított rész kefékkel ellátott, melyek tökéletes zárást biztosítanak a szúnyogháló számára. A szúnyogháló tengelye a redőny tokban helyezkedik el. A szúnyogháló tengely egy erre a célra kifejlesztett rugós szerkezetű alumínium tengely. 


Erre kerül rögzítésre az üvegszálas teflon bevonatú szúnyogháló.A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokban helyezkedik el. A leengedett szúnyogháló rögzítése két alumínium profil segítségével történik. Az alumínium profilok össze akasztásával tökéletes rögzítés biztosítható. A mozgatás továbbá szúnyogháló bolyt segíti, hogy a magasan elhelyezkedő redőny tokok esetében is könnyed legyen a működtetés. A szúnyogháló profiljára fogantyúk is kerültek, hogy még könnyebb legyen a működtetés. Minden szúnyoghálós műanyag redőny szerelése hatékony, ezért helyiségenként egy darab kombis redőnyt javaslunk a zavartalan szellőztetés érdekében. 

14 800 Ft / m2


VaKOLHATÓ TOKOS SZÚNYOGHÁLÓS-KOMBI REDŐNY

szúnyoghálós műanyag redőny

A vakolható tokos műanyag redőnybe szerelt mobil szúnyogháló minden ablak redőny esetében alkalmazható. A rugós tengelyre tekeredő szúnyogháló alak és forma tartó teflon bevonatú üvegszálas textil. A teflon bevonat védi a szúnyoghálót a napsugárzás káros hatásaitól. A felhúzott mobil kialakítású szúnyogháló tökéletesen rejtve marad a redőny szekrényben. A vakolható tokos műanyag redőnyök esetében a redőny sín dupla kialakítású extrudált alumínium profil, amit por festéssel láttak el. A sínben kefés tömítés gondoskodik a tökéletes védelemről. Sem , mászó, sem repülő rovarok nem képesek áthatolni a tömítő keféken. A biztonságos működtetésről a redőnytokba integrált rugós tengely gondoskodik. A tengely feladata, hogy folyamatosan feszesen tartsa a szúnyoghálót.


A lehúzott szúnyogháló két alumínium profil segítségével rögzíthető. A két profil össze akasztása után a rugós tengely a szúnyoghálót vissza feszíti, és feszesen tartja. A beakasztást segíti  az alsó profilon elhelyezett két darab fogantyú, és a lehúzásban segítő szúnyogháló bolyt is.

21 800 Ft / m2


Megrendelés menete

A megrendelés teljesítéséhez helyszíni felmérés szükséges így az első lépés az, hogy hívja ügyfélszolgálatunkat a 061 445 11 81 telefonszámon. Adja meg nevét, címét és telefonszámát. Az alumínium redőny tervezett méreteit, ha tudja.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat reggel 8:00 és délután 17:00 óra között hívhatja minden hétköznap. Időpontot akkár még a mai napra is tudunk biztosítani, de legkésőbb 48 órán belül kiérkezik munkatársunk

Garancia és minőség

Számunkra fontos az ügyfél elégedetsége, ezért munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek és válógatot, jó minőségű alkatrészekkel dolgoznak.


Szerelési munkánkra 6 hónap, új redőnyökre 5 év teljeskörű garanciát vállalunk.


INGYENES KISZÁLLÁS ÉS FELMÉRÉS PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém,  Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Szúnyoghálós redőny Találatok a kifejezésre: (46 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.