Azonnali hívás +36 (20) 432 65 50
  1. Redőny szerelés
  2. Alumínium redőny

Alumínium redőny

Alumínium redőny széles választékát kínáljuk. Igény esetén beépített szúnyoghálóval és redőnymotorral. Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciától. Több, mint 20 éves tapasztalattal állunk a rendelkezésére.

Az általunk kínált alumínium redőnyök magyar fejlesztésű és összeszerelésű redőnyök. Tökéletes árnyékolást biztosítanak, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működést. A Tengelyszerkezetre csúsztatott gyűrűk megvédik a redőnyprofilokat a karcolódástól.

A tokrendszer vízálló kialakítása szélsőségesen csapadékos időjárás esetén sem engedi be a vizet a redőnytokba és biztosítja a rendszer belső alkatrészeinek vízmentességét. Továbbá alumínium redőnyeinkhez igény esetén rendelhető feltolásgátló is! Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük 2 év gyártói garanciával! Több, mint 20 éves tapasztalattal a htáunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Ön még nem ismeri? Az alumínium redőnyök képviselik a redőnyök között a prémium szegmenst. Kiemelkedő minőségűk és strapabíró képeségűk egyedülálló kombinációja teszi őket a képzeletbeli rangléta tetejére. A prémium redőnyrendszerek kíváló alapját biztosítják, melyekbe beépíthető szúnyogháló, napháló és redőnymotor akár egyszere.

Hallott Ön már az okos redőnyrendszerekről? Telefonról, tabletről vezérelhető, a szokásainkhoz maximálisan alkalmazkodó redőnyrendszerek alapjait szintén az alumínium redőny biztosítja.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Aluredőny

Alumínium redőny

Ez a külső tokos alumínium redőny az egyik legnépszerűbb típus az alumínium redőnyök között. A redőny alul 45 fokban hajlított, hengerelt és porfestett alumínium tokkal rendelkezik, amely alumínium öntvény oldalvégekkel záródik. A redőnytok szerelőnyílással ellátott, ami az esetleges meghibásodások zavartalan szerelhetőségét biztosítja. A redőnytokban helyezkedik el a redőny tengelye is, mely porvédő csapágyazással ellátott. Működése a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. A tengely horganyzott, perforált acéltengely, védőgyűrűk gondoskodnak a súrlódásmentes és halk működtetésről. A tengely továbbá tartalmaz egy feltolásgátló rendszert is, ez a rendszer mozgatja a redőnyléceket.

A redőnylécek arriterezést kapnak, így garantált a tökéletes mozgás, és a sérülésmentes működtetés. A redőnylécek habbal ellátott szigetelt és porfestett alumínium lécek. A hab nem csak szigetelést, hanem merevséget is ad a redőnyléceknek. A redőnypalást alsó profilja gumi szigetelést kap, feladata a zaj csillapítása és a tökéletes vízzárás biztosítása. A redőnysín extrudált alumíniumprofil, ami a jobb szigetelés eléréséért kefés tömítést kapott. A redőnysín mérete 22 mm x 53 mm. A redőnysín színe minden esetben megegyezik a redőnytok színével. A sín a tokvéghez kapcsolódik és a rögzítése rejtett rejtett csavarozással történik. 

Alumínium redőny ára: 45 000 Ft / m2-tól

Alumínium redőny rendelhető beépített kapcsolós redőnymotorral: 50 000 Ft-tól.

Alumínium redőny rendelhető beépített távirányítós redőnymotorral: 55 000 Ft-tól.

Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük. Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával kínáljuk redőnyeinket!

alumínium redőny
alumínium redőny
alumínium redőny
Aluredőny szúnyoghálós - Combi

Szúnyoghálós alumínium redőny

A külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőnytokban egy rugós rendszerű mozgatható szúnyogháló található. Minden esetben a szúnyogháló belül közlekedik és a redőnytől függetlenül mozgatható. A szúnyogháló felengedett állapotában a redőnytokba záródik, és felhúzott állapotában nem látható. A szúnyoghálós alumínium redőny redőnytokja egy hengerelt alumínium lemez, mely alul 45 fokban hajtott, és külső szerelő nyílással ellátott redőnytok. A szerelőnyílásnak köszönhetően könnyen javítható, és szerelhető. A redőnytokban helyezkedik el az acél redőnytengely és az extrudált, bordás-csöves szúnyogháló tengely is. A szúnyogháló tengelye rúgós rendszerű.

A szúnyogháló alapanyaga keresztszövésű üvegszál. A szálak vékony, de rendkívül erős és nem deformálódó alaktartó szálak. Az üvegszálak nem UV állóak, ezért az üvegszálak teflon bevonattal vannak ellátva. A teflonnal bevont üvegszál tartós, alaktartó és rugalmas. A teflon bevonatú szúnyogháló nem éghető, magas a hőtűrő képességű és rendkívül tartós szürke színű szúnyogháló. A szúnyoghálós alumínium redőny sínje extrudált alumíniumprofil, mely szigetelő és záró kefékkel van ellátva. A sín mérete 39 mm x 53 mm. A lehúzott szúnyoghálóhoz a kefék hozzásimulnak, ennek köszönhetően teljes zárást biztosítanak. A sínek között alul egy záró akasztóprofil található, ehhez csatlakoztatható a lehúzható szúnyogháló. Működtetése könnyű, praktikus.

Szúnyoghálós alumínium redőny ára: 60 000 Ft / m2-tól

Szúnyoghálós alumínium redőny rendelhető beépített kapcsolós redőnymotorral: 50 000 Ft-tól.

Szúnyoghálós alumínium redőny rendelhető beépített távirányítós redőnymotorral: 55 000 Ft-tól.

Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük. Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával kínáljuk redőnyeinket!

Szúnyoghálós alumínium redőny
Szúnyoghálós alumínium redőny
Szúnyoghálós alumínium redőny
Vakolható aluredőny - Rejtett tokos

Vakolható tokos alumínium redőny

Vakolható külső tokos alumínium redőny egy rejtett tokos redőny típusa.  Amennyiben az építkezés során kialakításra került a redőny helye, a vakolható tokos alumínium redőny tökéletesen elrejthető a falban a szigetelés mögött. A redőnytok hengerelt alumínium lemez, a tokvégek 20 fokos alulcsapott alumínium öntvények, és alsó szerelőnyílással ellátottak. A redőnytok első, front felőli oldala egy heratekta (háromrétegű kompozit fagyapot) szigeteléssel ellátott tok. Az elé épített szigetelés stabilitásáról egy vakoló és és egy hozzá tartozó rögzítő szalag (hilti szalag) gondoskodik. Így a vakolható tokos redőny tokja dupla rögzítésben részesül. A szerelőnyílása extrudált vastag alumínium profil, mely a szerelhetőségről gondoskodik.

A redőny tokja továbbá úgy lett kialakítva,  hogy a kopó alkatrészek cseréje könnyen kivitelezhető. A redőny ez által szakszerűen szerelhető. A redőny rendszer nagy előnye még, hogy nem lóg be az ablakok és ajtók elé. Nem csak esztétikus, de kiváló szigetelő képességekkel bíró, tartós szerkezet.

Vakolható tokos alumínium redőny ára: 53 000 Ft / m2-tól

Vakolható tokos alumínium redőny rendelhető beépített kapcsolós redőnymotorral: 50 000 Ft-tól.

Vakolható tokos alumínium redőny rendelhető beépített távirányítós redőnymotorral: 55 000 Ft-tól.

Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük. Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával kínáljuk redőnyeinket!

Vakolható tokos alumínium redőny
Vakolható tokos alumínium redőny
Vakolható tokos alumínium redőny
Vakolható aluredőny szúnyoghálós - Combi

Vakolható tokos szúnyoghálós alumínium redőny

Az vakolható külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt rolós mobil szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Combi típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.A redőnytokba rejtett szúnyoghálórendszer egy rugós rendszerű alumínium, extrudált bordás-csöves szúnyogháló tengelyből, egy hozzá tartozó rugózatból áll. 

A tengelyhez kapcsolódó szúnyogháló alapja üvegszál, mely egy szürke teflon bevonattal ellátott, nagy szakítószilárdságú és alaktartó szúnyogháló. A szúnyogháló rögzítéséről két alumíniumprofil gondoskodik. Az úgynevezett hálóakasztó profil és a fix akasztó profil. A két profil csatlakozási pontjai kampós végűek, teljes szélességükben rögzülnek egymáshoz. A felengedett szúnyogháló a redőnytokba rejthető. A redőnysín egy dupla sínkivitel, alumínium extrudált profil, mely szigetelő kefékkel van ellátva. A keféknek köszönhetően a leengedett szúnyogháló hézag nélkül helyezkedik el a kefék között, ezzel garantáljuk a tökéletes szigetelést. A rúgós tengelynek köszönhetően  a szúnyogháló folyamatosan feszesen áll. 

Vakolható tokos szúnyoghálós alumínium redőny ára: 70 000 Ft / m2-tól

Vakolható tokos szúnyoghálós alumínium redőny rendelhető beépített kapcsolós redőnymotorral: 50 000 Ft-tól.

Vakolható tokos szúnyoghálós alumínium redőny rendelhető beépített távirányítós redőnymotorral: 55 000 Ft-tól.

Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük. Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával kínáljuk redőnyeinket!

Vakolható tokos szúnyoghálós alumínium redőny
Vakolható tokos szúnyoghálós alumínium redőny
Vakolható tokos szúnyoghálós alumínium redőny
Owal aluredőny

Owal alumínium redőny

Divatos, ovális formával ellátott külső tokos alumínium redőny, amely extrudált alumínium tokkal és öntvény oldalvégekkel rendelkezik. Az Owal alumínium redőnytok erősített és vastag falvastagságú. A henger formának köszönhetően ránézésre kisebbnek tűnik, mivel a redőnytokon nem találhatók élek. A redőnytok szerelése külső szerelőnyíláson keresztül történik. Az Owal alumínium redőny sínje extrudált alumíniumprofil, mérete 22 mm x 53 mm. A felszerelt redőnysín egy íves borítást kap, a borításnak köszönhetően a sín formája henger alakú, és speciális rögzítésű. A rögzítésnek köszönhetően az Owál alumínium redőny még biztonságosabb, jobban ellenáll a külső behatolásoknak, a betörőknek, rendkívül nehezen leszerelhető. 

Az Owal alumínium redőny nagy előnye továbbá a homlokzaton lefolyó víz elvezetése. A homlokzaton szivárgó esővizet könnyedén elvezeti a henger forma. A redőny tok és a szerelőnyílás találkozási pontja speciálisan kialakított, így itt sem szivárog be semmilyen nedvesség. Az Owál alumínium redőny összességében egyedi megjelenésű, dekoratív, tartós, praktikus és biztonságosabb redőny rendszer. 

Owal alumínium redőny ára: Kérjen ajánlatot!

Owal alumínium redőny rendelhető beépített kapcsolós redőnymotorral: 50 000 Ft-tól.

Owal alumínium redőny rendelhető beépített távirányítós redőnymotorral: 55 000 Ft-tól.

Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük. Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával kínáljuk redőnyeinket!

Owal alumínium redőny
Owal alumínium redőny
Owal alumínium redőny
Owal aluredőny szúnyoghálós - Combi

Owal szúnyoghálós alumínium redőny

Az Owal külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőnytokba egy mobil szúnyogháló van szerelve. Helységenként legalább egy Combi típusú szúnyoghálós alumínium redőny ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny tokja egy speciálisan kialakított, különleges redőnytok. A redőnytok tervezésénél kihasználták a tok hengerelt formáját. Ezáltal a redőnytok magassága csökkent a szúnyoghálós változatok esetében. A csökkenést a redőnytengely előrébb helyezésével lehetett elérni. Így közel 1 cm helyet lehetett spórolni. A redőnytok kilógása az ablak síkjától nem változott, a redőny tok magassága azonban kisebb lett.

A felhúzott mobil szúnyoghálót a redőnytok tökéletesen elrejti. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny  széles körben alkalmazható, szerelhető ablakra és homlokzatra egyaránt. Az Owal tokos alumínium redőny sínje 39 mm x 53 mm. A sín szintén egy henger alakú borítással ellátott redőnysín.  A borítás nem csak egységes megjelenést biztosít a redőny tokkal, hanem biztonsági funkciókat is betölt.

Owal szúnyoghálós alumínium redőny ára: Kérjen ajánlatot!

Owal alumínium redőny rendelhető beépített kapcsolós redőnymotorral: 50 000 Ft-tól.

Owal alumínium redőny rendelhető beépített távirányítós redőnymotorral: 55 000 Ft-tól.

Új alumínium redőnyét 2 hét alatt felszereljük. Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával kínáljuk redőnyeinket!

Owal szúnyoghálós alumínium redőny
Owal szúnyoghálós alumínium redőny
Owal szúnyoghálós alumínium redőny
Alumínium redőny
Alumínium redőny
Alumínium redőny

Mennyibe kerül az alumínium redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, az aluredőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az Ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még redőnyét felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 432 65 50

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Alumínium redőny szerelés Budapest és Pest megye egész területén.

Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával dolgozzunk!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza