Megváltozott a weboldal tulajdonosi háttere és mostantól új csapat várja megrendeléseiket. Ingyenes kiszállással és garanciával állunk az Ön rendelkezésére.
Azonnali hívás +36 (20) 280 33 71
  1. Redőny szerelés
  2. Műanyag redőny

Műanyag redőny

A műanyag redőny rendkívül megbízható, könnyen kezelhető, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Annak érdekében, hogy a műanyag redőny stabil legyen, raktak rá egy “alumínium alsó zárólécet”, amely a párkányra fekszik fel. Erről a zárólécről érdemes tudni, hogy nagy szilárdságú alumíniumból készül és a párkánnyal találkozó részen gumi betét biztosítja a tökéletes felfekvést, illetve a halk működést. Fontos említést tennünk arról is, hogy a záróléc tartalmaz egy ütköző rendszert, ennek köszönhetőn a redőnyön nem látható semmilyen külső henger alakú ütköző. Az összes redőnytípus készülhet szúnyoghálóval kombinálva .

A műanyag redőny a legegyszerűbb felépítésű, de megbízható működésű típus. A redőnytok kivételével minden alkatrésze műanyagból készül. A műanyag redőnyök legfejlettebb és legmegbízhatóbb változata az úgynevezett új típusú műanyag redőny. Az új típusú műanyag redőny minősége lényegesen jobb, mint a hagyományos műanyag redőnyöké, mivel több alkatrésze megegyezik az alumínium redőny alkatrészeivel, bár alkatrészei közt találhatunk műanyagot is, de ezeknek a formája és funkciója megegyezik az alumínium redőny alkatrészeivel.

Ennek az új típusnak a könnyebb mozgatás érdekében a redőny tengelye golyós csapágyazva van. A stabilitás és esztétikusabb megjelenés végett a tokvégek öntött alumíniumból vannak, akárcsak az alumínium redőnyöknél. Rendkívül halk működését az esztétikus műanyagból készült lefutókban, azaz a sínekben elhelyezett gumi vagy kefebetét biztosítja.

Beépített, rejtett ütközőinek köszönhetően a redőnytestet nem lehet a tokjában túlhúzni. 

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 280 33 71 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Műanyag redőny alul - felül csapott tokkal

Műanyag redőny alul - felül csapott tokkal

A legegyszerűbb külső tokos műanyag redőnyök egyike. Az alul és felül 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztoknak köszönhetően nagy tokszilárdsággal rendelkezik. A felső hajtásnak köszönhetően ránézésre kisebb redőnytokot látunk a valóságnál.

Az úgy nevezett "kopi" tokos műanyag redőny ideális választás olyan esetekben, amikor a redőnytok eleje kilóg a homlokzatból. A redőnytok felső felén elhelyezett hajtás elvezeti az esővizet, így a redőnytok belseje tökéletesen vízmentessé válik. Mivel ez a típusú redőnytok más országokban nem divatos, a "kopi tokos" redőny csak két redőnytok méretben elérhető. A redőnytok alapanyaga "lindab lemez" mely porfestéssel ellátott, fóliázott lemez. A védőfóliát felszerelés előtt célszerű eltávolítani.

A redőnytok végei alumínium öntvények, amik tartalmaznak egy speciális cserélhető alkatrészt. Ez az alkatrész felelős a redőnylécek megvezetéséről és ez gondoskodik az ütköztetésről is. A műanyag redőnyök minden típusa tartalmaz csapágyazott redőnytengelyt, légkamrás merevítésekkel ellátott redőnylécet, alumínium alsó zárólécet, mely gumi betéttel van ellátva, és egy úgy nevezett rejtett ütközős rendszert. A redőnysínek mérete 22 mm x 53 mm. A redőnysínek gumipárnával vannak ellátva. Így nem csak halkabb mozgatást kapunk, de nagyobb szigetelést is biztosít. Továbbá nagyobb szelek esetében nem zörgeti a redőnyléceket a sínben való mozgás esetén. 

ÁRA: 9 500 FT / M2 + ÁFA

Műanyag redőny alul csapott tokkal

Műanyag redőny alul csapott tokkal

A külső tokos műanyag redőnyök legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium öntvény oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés vagy gumis lefutó síneknek (melynek mérete 22 mm x 53 mm) és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. Az alul csapott redőnytok több méretben elérhető. Így minden felmerülő igény kielégítésére alkalmas. Az öt tokméretnek köszönhetően minden esetben a legkisebb redőnytok méret alkalmazható. 120 cm -es ablak magasságig 125 mm, 160 cm-es magasságig 138 mm, 260 cm-es magasságig 165 mm, 330 cm-es magasságig 180 mm, és 405 cm-es magasságig 205 mm a redőnytok mérete. Az alul csapott redőnytok csak 250 cm-es szélességig javasolt. Ideális választás olyan esetekben, ahol a házon különböző ablak magasságok találhatóak. 

Ez a redőnytípus ideális választás olyan esetekben is, ahol a homlokzat már szigeteléssel van ellátva, és a redőny tokja nem lóg túl a homlokzat síkján. Ebben az esetben nem kell a homlokzaton lecsurgó víztől tartani, az nem kerülhet be a redőnytokba. Továbbá az eső okozta kopogó hangok sem okoznak kellemetlenségeket.

ÁRA: 8 800 FT / M2 + ÁFA

Műanyag redőny szúnyoghálós - Kombis

Műanyag redőny szúnyoghálós - Kombis

A külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt mobil rolós szúnyoghálóval ellátott. A szúnyoghálós változat mindkét redőnytok típusban elérhető. Rendelhető alul-felül csapott tokkal, és alul csapott tokkal is. A szúnyoghálós műanyag redőnyök dupla műanyag sínnel rendelkeznek. A sín mérete 39 mm x 53 mm. A szúnyoghálónak kialakított rész kefékkel ellátott, mely tökéletes zárást biztosít a szúnyogháló számára. A szúnyogháló tengelye a redőnytokban helyezkedik el. A szúnyogháló tengelye egy erre a célra kifejlesztett rugós szerkezetű alumínium tengely. 

Erre kerül rögzítésre az üvegszálas teflon bevonatú szúnyogháló. A szúnyogháló felengedett állapotában a redőnytokban helyezkedik el. A leengedett szúnyogháló rögzítése két alumíniumprofil segítségével történik. Az alumíniumprofilok összeakasztásával tökéletes rögzítés biztosítható. A mozgatást továbbá szúnyogháló bojt segíti, hogy a magasan elhelyezkedő redőnytokok esetében is könnyed legyen a működtetés. A szúnyogháló profiljára fogantyúk is kerültek, hogy még könnyebb legyen a működtetés. Minden szúnyoghálós műanyag redőny szerelése hatékony, ezért helyiségenként egy kombi redőnyt javaslunk a zavartalan szellőztetés érdekében. 

ÁRA: 15 800 FT / M2 + ÁFA

Vakolható tokos műanyag redőny

Vakolható tokos műanyag redőny

Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a nyílászárók fölött redőny helye, a vakolható rejtett tok tökéletesen elrejthető a szigetelésben. A vakolható tokos műanyag redőny tokja hengerelt alumínium lemez, melynek végén alumínium öntvény található. A redőnytok aljára egy extrudált, vastag falú szerelőnyílás kerül beépítésre. A redőnytengely perforált acéltengely, porvédő csapágyazással. A redőnytengelyhez feltolásgátló féderekkel csatlakoznak a légkamrás, szigetelt műanyag redőnylécek. A redőnylécek túlfutásáról egy alumínium alsó záróléc gondoskodik, ami gumi szigeteléssel van ellátva. A redőnylécek oldalirányú elmozgásának meggátolásáról arriterezés gondoskodik. A redőny lefutó sínje extrudált alumíniumprofil (mérete 22 mm x 53 mm), mely porfestéssel ellátott. A lefutó sín továbbá kefés szigetelést kapott, ezzel halkabb a működtetés, és nő a szigetelő képesség is.

A vakolható tokos műanyag redőny alkatrészei megegyeznek az alumínium vakolható tokos redőny  alkatrészeivel, kivétel ez alól a redőnyléc. A redőnytok homlokzati frontján heratekta (háromrétegű kompozit fagyapot) szigetelés található. Az elé épített szigetelés stabilitásáról egy vakoló él és egy hozzá tartozó rögzítő szalag (hilti szalag) gondoskodik. Így a vakolható tokos műanyag redőny tokja dupla rögzítésben részesül.

ÁRA: 15 800 FT / M2 + ÁFA

Vakolható tokos műanyag redőny szúnyoghálós - Kombi

Vakolható tokos műanyag redőny szúnyoghálós - Kombi

A vakolható tokos műanyag redőnybe szerelt mobil szúnyogháló minden ablakredőny esetében alkalmazható. A rugós tengelyre tekeredő szúnyogháló alak- és formatartó, teflon bevonatú, üvegszálas textil. A teflon bevonat védi a szúnyoghálót a napsugárzás káros hatásaitól. A felhúzott mobil kialakítású szúnyogháló tökéletesen rejtve marad a redőnyszekrényben. A vakolható tokos műanyag redőnyök esetében a redőnysín dupla kialakítású extrudált alumíniumprofil (mérete 39 mm x 53 mm), amit porfestéssel láttak el. A sínben kefés tömítés gondoskodik a tökéletes védelemről. A mászó ill. a repülő rovarok sem képesek áthatolni a tömítő keféken. A biztonságos működtetésről a redőnytokba integrált rugós tengely gondoskodik. A tengely feladata, hogy folyamatosan feszesen tartsa a szúnyoghálót.

A lehúzott szúnyogháló két alumíniumprofil segítségével rögzíthető. A két profil összeakasztása után a rugós tengely a szúnyoghálót visszafeszíti, és feszesen tartja. A beakasztást segíti  az alsó profilon elhelyezett két darab fogantyú, és a lehúzásban segítő szúnyogháló bojt is.

ÁRA: 22 800 FT / M2 + ÁFA

Műanyag redőny
Műanyag redőny
Műanyag redőny

Mennyibe kerül a műanyag redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a műanyag redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő míg felszereljük műanyag redőnyét?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@szunyoghalo-szereles.hu email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 280 33 71

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

2.500 és 6.000 forint közötti kiszállási díj Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza