Azonnali hívás +36 (20) 432 65 50
  1. Redőny szerelés
  2. Kombinált redőny

Kombinált redőny

Kombinált redőny szerelés Budapest és Pest megye területén ingyenes kiszállással és 2 év garanciától. Válassza ki új redőnyét és mi 2 heten belül felszereljük önnek. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Kombinált redőnynek nevezzük az olyan redőnyöket, amikhez tartozik külső irányítórendszer vagy beépített kiegészítő is. Manapság már alig találkozni egyszerű, hétköznap redőnnyel, sokkal közkedveltebbek az immár bárki számára elérhető árú kombik, melyekkel tetszés szerint variálhatóvá váltak redőnyeink. Ha otthonáról, munkahelyéről van szó, mindenki szeretne kényelmesebb, igényesebb, és hosszú távú megoldásokat az árnyékolás technika tekintetében.

Szúnyoghálós redőny

A legelterjedtebb a redőny kiegészítő a szúnyogháló. Nagyban növeli a komfortérzetet, ha tudjuk, hogy biztonságban vagyunk a kellemetlen és ártalmas rovaroktól, biztos nem zavarnak meg munkánkban, riasztanak fel álmunkból és nem kell tartani az akár veszélyes csípéseiktől sem. A másik közkedvelt és elterjedt beépíthető elem a napháló, mely segít, hogy immár ne csak a teljes világosság vagy a teljes sötétség közt kelljen döntenünk, hanem szabadon állíthassuk be a számunkra épp ideális fényviszonyokat és engedjünk be annyi levegőt, amennyit szeretnénk.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

Ezek tovább kombinálhatóak irányító rendszerekkel, mint például a billenő kapcsolós motoros rendszerrel. Ezek a legelső elektromos rendszerek, melyek nagyban megkönnyítették a redőnyök néha erőt igénylő használatát azoknak, akik még túl kicsik vagy épp már idősek ehhez, és számukra ez kényelmetlen vagy megterhelő feladat. Illetve remek megoldás azoknak, akik kényelmesen az épület általa választott pontjáról szeretné fel vagy le ereszteni a redőnyt, vagy garázskaput, kinyitni vagy behúzni a teraszárnyékolót. A nagy teljesítményű motoroknak köszönhetően már a nagy raktár redőnyös kapuk, és biztonsági redőnyök is egy gombnyomással működtethetőek. A kapcsolós motoros redőnyhöz szükséges kiépíteni a megfelelő elektromos hálózatot. Így erre jó, ha már előre gondolnak, és úgy tervezik meg az épületet, szobát, garázst. Ha utólag szükséges beépíteni, az sem megoldhatatlan, mert amennyiben lehetséges szakképzett kollégáink, gyors, tiszta munkával végzik el a beépítést.

Mára inkább elterjedt az elektromos motoros rendszer, a távirányítóval kombinált redőny. Ez igazán kényelmessé teszi mindenki számára, hogy a vágyott mennyiségű napfényt engedhesse be az otthonába, munkahelyére. A lakás bármely pontjáról egyszerűen irányíthat minden a távirányítóhoz kapcsolt redőnyt, így igazán gyors és praktikus funkcióval látja el az árnyékolórendszerét. Azért is közkedvelt és mára leginkább keresett, mert nem szükséges a falak bontása a beépítéshez, nem kell az elektromos hálózatot előre megtervezni, vagy utólag módosítani. Szakembereinknek gyors, és rutinszerű a munkája nem jár kosszal, és nem kell a falat sem megbontani, mint más rendszerek kiépítésénél, és így azokkal szemben nincsenek ilyesfajta többletköltségeik.

A legexkluzívabb és legmodernebb rendszer a Smart Home rendszer mely a fantasztikus filmekben látható komforttal és mobilitással szolgálja ki a használóit. Ebben a rendszerben az irodája, az otthona összes redőnyét, garázskapuját, és teraszárnyékolóját egyszerűen és azonnal irányíthatja, bárhol is járjon éppen, hiszen immár ezt a számítógépéről, laptopjáról, mobiltelefonjáról, tabletjéről is játszi könnyedséggel megteheti. Elejét veheti a vihar okozta károknak, még ha távol is van otthonától, ha parancsba adja a redőnyök leeresztését, vagy egy váratlan, de fontos gépjárművet beengedhet a garázskapun, akár több várossal távolabbról is.

Redőny kiegészítők

Tovább kombinálhatja, fejlesztheti redőnyrendszerét programórával, hogy a napi rutinjához igazíthassa, így a reggeli nap első fényére kelhessen, miközben felemelkedik, vagy épp az üzlet garázskapuja felnyíljon mikorra indul a munkakezdés. Lecsukódhat munkaidő után, hogy óvja az esetleges viharkároktól a berendezéseket, vagy miután hazaérkezik a és lepihenne, otthonát a kíváncsi szemek elől.

Fényérzékelővel ellátva mindig alkalmazkodhat az Ön igényeihez, és a külső fényviszonyokhoz mérten engedi be az ideálisnak ítélt mértékű fényt, amivel energiát spórolhat meg és kényelmesebbé teheti életterét. Ezeket a funkciókat össze is lehet kombinálni, hogy minden igényét kielégítő egyedi tervezésű árnyékoló rendszere lehessen. A redőnyöket kérheti fából, ha otthonához, irodájához illik az autentikus megjelenés, biztosítva hogy korhű maradhasson egy kívülről antik épület, miközben belülről a modern technika biztosítja kényelmét.

A műanyag redőnyök szinte minden színben, méretben, formában kaphatóak, hála a sokoldalú anyagnak, mely egyben jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak, esőnek, korróziónak is, és ha szükséges könnyen pótolható, javítható. Az alumíniumot a gyártók nagy odafigyeléssel, rengeteg kritériumnak eleget téve gyártják, hogy a legidőtállóbb, modern redőnyrendszere lehessen, mely a legtöbb biztonságot nyújtja, és a leginkább ellenáll az időjárásnak.

A különböző elektromos rendszerekhez választható motor 100Nm és 10Nm közt széles skálán mozog, attól függően, hogy egy tetőtéri kis ablakredőnyt, vagy egy gyárépület garázskapuját kell felemelnie. Mivel a redőnyök mérete, a motorok gyártója, teljesítménye és még több egyéb paraméter is befolyásolja az árat, így kérjük hogy írjon az ajanlatkeres@redony-szereles.org címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunk a +36 (20) 432 65 50 telefonszámon szakembereink árajánlatáért.

Kombinált szúnyoghálós redőny
Kombinált naphálós redőny
Kombinált redőny

Mennyibe kerül a kombinált redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék, a  kombinált redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra, hiszen számos kiegészítővel egyeztethető, egyedi elképzelések alapján. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő míg felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 432 65 50

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kombinált redőny szerelés Budapest és Pest megye egész területén!

Ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával kínálunk kombinált redőnyöket.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza