Azonnali hívás +36 (20) 432 65 50
  1. Redőny szerelés
  2. Redőny lamella javítás

Redőny lamella javítás

A redőny lamella vagy redőnyléc leszakadása, elhajlása, deformálódása, sajnos nem olyan ritka. Főként a régi modelleket érinti. A mai gyártástechnológiák sokkal fejlettebbek és sokkal komolyabb gyártási követelményeknek kell megfelelniük, hogy megkapják a szükséges elismervényeket. A legtöbb esetben a lamellák egyben, vagy a teljes redőnnyel együtt szerelhetőek fel, így a javítás maga a csere. A javítási költség függ az anyag minőségtől is, tehát hogy fa, műanyag, vagy alumínium anyagú. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 432 65 50 telefonszámon és tudjon meg többet.

A redőny lamella javításának ára: 15 000 Ft-tól-tól.

Sok esetben a meghibásodott redőnyléc javításának legolcsóbb módja az, hogy ha kiveszük a redőnyből. Ezt azért lehet így csinálni, mert ha 1 meghibásodott redőnylécet kiveszünk, akkor is marad benne elegendő. Ha ezt a javítási módot korábban már alkamazni kellet, akkor előfordulhat, hogy új redőnylécet kell rendelnünk és akkor természetesen a 15 000 Ft-tól-nál magasabb költségekre kell számítanunk.

Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívja az ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor munkatársunkat fogadni tudja.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

A hagyományos típusú redőnyök helyett érdemesebb az új modellek mellett dönteni, ugyanis ezek modern, hatékonyabb és szakszerűbb technológiák alkalmazásával készülnek. Ez a gyártási mód ellenállóbb, tartósabb és nagyobb biztonságot nyújtó termékeket eredményez, így mindenképpen megéri lecserélni, megújítani az árnyékoló rendszert. A zökkenőmentes megvalósításban, valamint az alapos és jól átgondolt tervezésben magas szaktudással rendelkező kollégáink mindig készséggel rendelkezésükre állnak. Kérdéseikkel illetve tanácsadásért ne habozzanak felkeresni minket.

Három anyagtípusból készülnek redőnyeink:

Fa redőnyöket elsősorban a régi típusú épületekhez keresik, hogy a korabeli hangulatot megőrizhessék a külső látványvilágban, míg a rendszert a legmodernebb technológiai újításokkal szerelhetik fel. Szinte bármilyen színben elérhető, nagy választékban. A modern festékeknek és kezeléseknek köszönhetően jóval ellenállóbbak a régi társaiknál.

Műanyag redőnyeink elsősorban a hétköznapi méretű ablakokhoz, ajtókhoz ajánlottak. Könnyű, üreges szerkezűek a redőnylécek, anyagának köszönhetően rugalmas, így kevésbé sérülékeny. Könnyen tisztíthatóak, és bármilyen színben elérhetőek, bár mi nagyon ajánljuk, mindenképp világos színekben gondolkodjanak, mert a sötét színek magukba szívják a napfényt és ezért nagyon felmelegedhetnek, akár annyira hogy eldeformálódjanak a redőnylécek. A leginkább közkedvelt fajta, mert egyszerű a karbantartása, és mivel műanyagból van, nagy választék van belőle, könnyen pótolhatóak.

Alumínium redőnyeink alapanyagát a gyártók a szigorú gyártási technológiai követelményeknek megfeleltetve készítik, hogy megkaphassák a legjobb elismervényeket, ezzel is garantálva a termékek hosszú életet. Mivel ez a legerősebb anyagtípus mind közül, ezért ebből már bátran ajánljuk nagy területű terasz, vagy garázskapuk építését is. Gyakran választják ipari komplexumok területeinek leválasztására, és biztonsági redőnykapuknak. Nagy strapabíró képessége miatt különösen nagy védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen is, az orkán erejű szelek sem tehetnek kárt benne, és a jégesőtől és más pusztító erejű időtől is megvédi ablakát, ajtaját, autóját a garázsban stb. Szinte bármilyen színben megrendelhető, s porfestéssel egyedi színt varázsolhatnak az arra vágyók.

Kombinált redőnyök

Redőnyeinket kombináltnak, röviden kombi redőny formában szokták leginkább keresni. Lehetőség van ugyanis különböző védelmi és irányító, automatizáló rendszerekkel együtt is felszereljük ezeket, akár összekombinálva is. Szúnyoghálót szinte mindenhol használnak, így az új nyílászárók esetén, vagy felújításnál, érdemes beszerezni, ha még nincs, vagy egy korszerűbb modellre cserélni. Mindenkinek fontos, hogy nyugodtan alhasson, vagy dolgozhasson, a kellemetlen, káros, néha veszélyes rovarok zümmögésétől, csípésétől védetten. Érdemes az új redőnyökkel egyben beépíteni, hogy időt, és pénzt takaríthassanak meg.

Naphálóink a modern megoldásokat kedvelők körében a legkeresettebbek, mert ők tudják, hogy ma már sokkal többet lehet kapni egy árnyékoló rendszertől, mint a teljes sötétséget, vagy a mindent elárasztó fényt. Ráadásul mindeközben több területen is védettebbek, mint az egyszerű, hagyományos redőnyök esetében. A szövetet 2 irányba feszítik majd, egy különleges anyaggal kezelik, melynek hatására, még ellenállóbb lesz, miközben nem veszti el légáteresztő képességét sem. A napháló anyaga megszűri a káros UV sugárzárás akár 90% -át is, közben hagyja, hogy szellőzhessen a helyiség, és optimális fényviszonyokat teremt. Időt és pénzt is megspórolhat vele, hiszen egyszerre véd a kellemetlen, káros rovaroktól, friss levegőt enged be, és kellemes szórt fényt enged be.

Kapcsolós motorral is felszerelhetőek redőnyeink. Manapság ez mindenki számára elérhető, megfizethető, így elég elterjedtté vált. Sokszor nem könnyű a nagyméretű redőnyök mozgatása kézi erővel, főleg ha az idősebb vagy a fiatalabb korosztályra is gondolunk.

A kapcsoló motoros megoldás beszereléséhez, a már meglévő elektromos hálózathoz kell kötni a rendszert, így érdemes már az épület tervezésénél, vagy felújítás alkalmával beépíttetni. A billenő kapcsolók biztonsági zárasak, hogy ne lehessen azt egyszerre mind két irányba lenyomni, ezzel kivédve, hogy a berendezések, az elektromos hálózat kárt szenvedjen. Kényelmes megoldás a nagyméretű, biztonsági és garázsajtóknál, amik a motoros mozgatás nélkül ma már szinte elképzelhetetlenek lennének.

Távirányítású rendszereinket ajánljuk mindazoknak, akik a kényelem mellett szeretik a modern megoldásokat, miközben időt és pénzt takaríthatnak meg. Ezzel a módszerrel nem kell kibontani a falat az elektromos hálózathoz való csatlakoztatás miatt. Tiszta, gyors munkával szerelik be szakembereink. A távirányítóval a lakás bármely pontjáról fel, le ereszthetőek a redőnyök, vagy a hozzá kombinált szúnyogháló, és árnyékoló is. Nem kell az épületben a kapcsolóhoz szaladgálni, hogyha vendég érkezik, vagy épp ha ki kell engedni az ügyfelet a garázskapun, és ha hirtelen kisüt a nap nem kell szobáról szobára menni, hogy elkerülje a szobák felmelegedését. Egyszerűen minden redőny, szúnyogháló, napháló, ami a távkapcsolóval irányítható egyszerre fog az Ön által kívánt pozícióba emelkedni, süllyedni.

Smart Home a legmodernebb rendszer ami csak elérhető, ezzel a szinte futurisztikus megoldással Ön bármikor, bárhonnan vezérelheti az otthona, munkahelye összes árnyékoló rendszerét, a redőnyöktől, a naphálókon át, a biztonsági garázskapukig mindent, és mind egyszerre is akár. Rendszerünkkel számítógépéről, laptopjáról, tabletjéről, sőt mobil telefonjáról bármikor, bárhonnan. Ez nagyon praktikus és kényelmes megoldás nem beszélve a biztonságról, hiszen a jelszavait csak maga ismeri és nem lehet másnak megszereznie. Ha híreket kap a épülethez közelgő viharról, akár kilométerekről is leeresztheti a redőnyeit hogy megóvja a helyiségeket a viharkároktól. Aki korszerű megoldásokat keres és a csúcstechnológiától nem ijed meg, annak ez az egyszerűen kezelhető remek rendszer lesz a választása.

Automatizáló rendszerekkel még tovább fejleszthetőek az elektromos motorral vezérelt árnyékoló rendszereink. Programórával életritmusához állíthatja a redőnyei működését, így a napi rutinjának megfelelő, személyre szabott fényviszonyok közt töltheti napjait. Reggeli ébresztővel együtt kelhet a nap első sugaraira, amit a programóra időben felenged , vagy épp este automatikusan lezáródnak a redőnyök, és garázskapuk a zárórát követően, hisz mindenki szeretne olyankor minél hamarabb otthon lenni. A fényérzékelővel ellátott árnyékolók képesek arra, hogy a fényviszonyokhoz alkalmazkodjanak, automatikusan az Önnek ideális fényviszonyokhoz megfelelően emelkednek vagy süllyednek le a redőnyök, naphálók.

Egyszerűen és gyorsan beszerelhetőek automatizáló rendszereink, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse az általuk nyújtott kényelmet, és biztonságot.

Anyagtípusonként és mérettől függően is változhat a redőnyök súlya, és az azt mozgató motor teljesítményének ezt kielégítően kell kiszolgálnia. Ehhez motorjaink a kisebb 10Nm től egészen a nagy biztonsági kapukat is mozgatni képes 100Nm es is rendelkezésükre áll.

A nagy választék és a sok egyedi kombinációs lehetőség, valamint a különböző igények miatt érdemes kikérni szakértőink véleményét, hogy tanácsaikkal segítsék a választásban. Így mindenki a saját igényeihez legmegfelelőbb árnyékoló rendszert kaphatja szakembereinktől, akik gyors, és tiszta munkával beszerelik a rendszereinket. Árajánlatért kérjük írjon az ajanlatkeres@redony-szereles.org címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunk a +36 (20) 432 65 50 telefonszámon, mely elérhetőségeken készséggel állunk szíves rendelkezésére.

Mennyibe kerül a redőny lamella javítás?

A redőnyléc (lamella) javításának ára: 15 000 Ft-tól-tól.

Mennyi idő még megjavítjuk?

Ha elegendő a meghibásodott lamellát kivenni akkor a javítás várható ideje 30 perc. Ha a munkatársunk a helyszínen azt állapítja meg, hogy új redőnylécre lesz szüksége, akkor egyeztett önnel egy új időpontot a javításhoz.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 432 65 50

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Redőny lamella javítás Budapest és egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza