Megváltozott a weboldal tulajdonosi háttere és mostantól új csapat várja megrendeléseiket. Ingyenes kiszállással és garanciával állunk az Ön rendelkezésére.
Azonnali hívás +36 (20) 280 33 71
  1. Redőny szerelés
  2. Motoros redőny

Motoros redőny

A redőnyök folyamatos fejlődésének és korszerűsítésének köszönhetően már lehetőségünk van a gurtnis redőnymozgatás helyett egy elektromos árammal működő motorizálásra is, amely amellett, hogy kényelmes, megkönnyíti azt is, hogy a nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is hatékonyan elvégezhessük. A redőnymotorok minden olyan redőnytípusba beépíthetők, melynek a redőnylécek oldal irányú elcsúszása meggátolt. Legyen az külső tokos, belsőtokos vagy vakolható tokos. Ennek köszönhetően attól sem kell tartani, hogy a redőnytokok mérete megnövekedik, hiszen ezek az elektromos motorok a fémtengely belsejébe kerülnek beszerelésre. Legyen műanyag redőny, alumínium redőny, faredőny, a motoros redőny mindenki számára elérhető, redőnytípustól függetlenül.

A motoros redőnyök megkönnyítik a gyerekek, idősek és mozgásukban korlátozott személyek mindennapjait, hiszen Ők még olykor kisebb súlyú redőnyöket is nehezebben mozgatnak. Az elektromos csőmotorral hajtott redőnyök lényegesen megkönnyítik Ön és egész családja életét. Bizonyos típusok akár előre beprogramozhatóak, biztonságos működést nyújtanak és nem utolsó sorban még energiatakarékosak, télen és nyáron egyaránt.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 280 33 71 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Kapcsolós motoros redőny

Kapcsolós motoros redőny

A kapcsolós motoros redőny a motoros redőnyök legegyszerűbb változata. A redőny működtetése egy billenő kapcsoló segítségével történik. A kapcsoló fel gombjának lenyomásával a redőny felhúzódik, a le gomb lenyomásával pedig lezár. Hátránya, hogy csak egy helyről működtethető, és csak addig működik a redőny motor, amíg a kapcsolót nyomva tartjuk. A nyomó gombok retesz zárasak, ez azt jelenti, hogy egyszerre két irányba nem tudjuk működtetni a redőnymotort , ezzel megelőzve az esetleges elektronikai meghibásodásokat. Kapcsolós motoros redőny szerelés esetében elektromos rendszer kiépítése szükséges. Minden esetben célszerű előre kialakítani a szükséges elektromos hálózatot.

A kapcsolók kialakításánál figyelni kell arra, hogy célszerű minden egyes motoros redőnyhöz egy darab kapcsoló beépítésének a lehetőségét kialakítani. Amennyiben még nem döntötte el, hogy milyen motoros redőnyt válasszon, kérje szakemberek segítségét. A kapcsolós motoros redőnyt csak olyan esetben javasoljuk, ahol már előre ez az elektromos rendszer lett megtervezve, és kivitelezve, mivel ez a rendszer kevésbé fejleszthető.

ÁRA: 24.000 FT + ÁFA / DB

Távirányítós motoros redőny

Távirányítós motoros redőny

A távirányítós motoros redőny egy könnyen telepíthető és szerelhető redőny motoros redőnytípus. A szerelés semmilyen előkészítést nem igényel, mivel minimális elektromos hálózat kiépítése szükséges. A távirányítós motoros redőnyök szerelése könnyen kivitelezhető és gazdaságos. A távirányítós motoros redőnyök további előnye, hogy a redőnyöket akár egyszerre is működtetheti, és a megfelelő távirányító segítségével akár időprogrammal is elláthatja motoros redőnyeit. A rádió vezérelt redőnymotorok esetében a vezérlés fejleszthető, érzékelőkkel bővíthető, és semmilyen nagyobb beavatkozást ezek a fejlesztések nem igényelnek. 

Gyakorlati tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek ezek a motoros redőnytípusok, mivel akár utólagosan is telepíthetőek. A biztonság és a komfort mellett gyakorlatilag is nagyon hasznos és energiahatékony a távirányítós motoros redőny. A távirányítós motoros redőnyök esetében több lehetőség és extra szolgáltatás kivitelezhető. Akár 40-60 motoros redőny mozoghat egy gombnyomásra, akár időpontra, vagy akár random módban is, ha éppen Ön a nyaralását tölti. Célszerű pontos információkat szereznie, mielőtt döntést hozna.

ÁRA: 32.000 FT+ÁFA / DB

Prémium motoros redőny

Prémium motoros redőny

Prémium motoros redőny. Mit is jelent ez a kifejezés valójában? A redőnymotor tudását. A prémium redőnymotorok olyan szegmensei a redőny motoroknak, amik nem csak hogy mozgatják a redőnyeinket föl és le, de folyamatosan figyelnek és megóvják a redőnyt az esetleges sérülésektől, és az ebből adódó javításoktól, szereléstől. Mit kell tudnia egy prémium motoros redőnynek? A prémium motoros redőny tartós, hosszú távon tökéletesen működő, és hibátlan redőny. Rendelkezik nyomaték érzékeléssel, akadály érzékeléssel és lefagyás elleni védelemmel. Ezek az érzékelések azért felelősek, hogy megvédjék a redőnyt, és a redőny motort is egyaránt a működtetés során előforduló esetleges hibáktól.

A nyomaték érzékelő figyeli a folyamatos terhelés változást, és ha ez hirtelen megváltozik, csökken, vagy megnő, azonnal megállítja a redőny motort. Az akadály érzékelés feladata, hogy érzékelje a redőny pályájába kerülő tárgyakat. ilyen esetben megáll, és vissza húzza, vagy éppen leengedi a redőnyt. A lefagyás elleni védelem oka, például az ónos eső okozta károsodás megelőzése. Amennyiben a redőny motor azt érzékeli, hogy  a redőny lécek súly megnőtt, vagy éppen az alsó profilunk lefagyott, akkor nem húzza tovább a redőnyünket, ezzel megvédi a redőny motort az esetleges károsodástól, túlterhelődéstől. A prémium motoros redőnyök továbbá rendelkeznek szellőztető funkcióval. Egy gombnyomásra megnyitják a redőny lamelláit, és folyamatos szellőztetést biztosítanak úgy , hogy az árnyékolást zavartalanul biztosítják.

ÁRA: 32.000 FT+ÁFA / DB

Érzékelőkkel ellátott motoros redőny
Érzékelőkkel ellátott motoros redőny

Érzékelőkkel ellátott motoros redőny

Az érzékelőkkel ellátott motoros redőnyök számtalan előnyt hordozhatnak magukban. Feladatuk, hogy az időjárás változásaira reagáljanak. Legyen nagy eső, erős szélvihar, vagy tűző napsütés, az érzékelők reagálnak, a kívánt és meghatározott pozícióban vezérlik redőnyeinket. Ezt akkor is képesek végrehajtani, ha távol vagyunk otthonunktól. Redőnyök esetében a legnépszerűbb a fényérzékelés. Az ablaküvegre elhelyezett fényérzékelő rádió jellel utasítja a redőnymotort, hogy induljon el lefelé, védje a lakóterünket a káros napsugárzás okozta hatásoktól. Mivel ezek a sugárzások nem csak ránk károsak, ártanak a bútorainknak, a parkettának, a lakásban elhelyezett textíliáknak is. Amennyiben a napsugárzás mértéke csökken, úgy vissza húzzák a redőnyt felső pozícióba. 

Az eső érzékelő a szorgos házi asszonyok kedvence. Akár kisebb esők esetében is képesek leengedni redőnyeinket, ezzel megvédik ablak üvegeinket a vízcseppek okozta hosszú és fáradalmas takarításától. Az eső elmúlásával a redőnyöket felhúzzák. És nem csak az ablak üveg nem lesz koszos, de a redőnyeinket is lemossa az eső. Ezen érzékelők több változata is elérhető több kombinációban.

ÁRA: 13.000 FT+ÁFA / DB

Motoros redőny
Motoros redőny
Motoros redőny

Mennyibe kerül a motoros redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék, a motoros redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az Ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő míg felszereljük motoros redőnyét?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@szunyoghalo-szereles.hu email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 280 33 71

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

2.500 és 6.000 forint közötti kiszállási díj Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza