Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Azonnali hívás +36 (70) 907 5866
  1. Redőny szerelés
  2. Gurtnicsere árak

Gurtnicsere árak

Kétféle gurtni létezik, melyeket a redőnyökbe építenek. Mini és Maxi gurtni. Az első mini gurtnicsere ára 12000 Ft, minden további 8000 Ft / gurtni áron tudjuk vállalni. A maxi gurtnicsere ára 15000 Ft. Megfizethető kiszállással és garanciával vállaljuk munkáinkat. Nem tudja, hogy Önnek melyik gurtnival szerelték redőnyét? Görgessen kicsit lejjebb, ott részletesen leírjuk.

Ha az Ön redőnyében nem gurtni, hanem zsinór található akkor a következőképpen alakul a szolgáltatás ára. Az első redőnyzsinór csere ára 7000 Ft, minden további 4500 Ft. Munkáinkra garanciát vállalunk és Pest megye területén a kiszállási díj egyszeri 2.500 Ft és 6000 ft közötti összeg.

Szeretne többet tudni? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 907 5866 telefonszámon és mi megválaszoljuk minden kérdését.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 17:00 között a  +36 (70) 907 5866 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

Mini gurtni

Mini gurtnicsere ára

A mini redőnygurtni a külső tokos redőnyöknél hasznát rendszer. Ez azt jelenti, hogy a redőny tokja az ablakon kívül van elhelyezve. (A redőny tokba tekerednek fel a redőnylécek.) A mini redőnygurtni szélessége 12-14 mm, a gurtni anyagvastagság 0,5-1 mm. Alapanyagát tekintve szőtt poliészter. A mini gurtni színei lehetnek: fehér színű, világos szürke színű, sötét barna színű. A mini redőnygurtni várható élettartama szakszerű gurtnicsere esetében: 10-15 év

ELSŐ MINI GURTNICSERE ÁRA: 12000 FT
MINDEN TOVÁBBI: 8000 FT / GURTNI

Maxi gurtni

Maxi gurtnicsere ára

A maxi redőnygurtni a belső tokos redőnyöknél hasznát rendszer. Ez azt jelenti, hogy a redőny tokja az ablakon belül van elhelyezve. (A redőnytokba tekerednek fel a redőnylécek.) A maxi redőnygurtni szélessége 22-24 mm, a gurtni anyagvastagság 1,5-2 mm. Alapanyagát tekintve szőtt len alapú vászonheveder. A maxi gurtni színei lehetnek: fehér színű, világos szürke színű, fehér piros csíkos. A maxi redőnygurtni várható élettartama szakszerű gurtnicsere esetében: 15-20 év

MAXI GURTNICSERE ÁRA: 15000 FT

Gurtnicsere árát befolyásoló egyéb tényezők

A gurtnicsere árát gyakran befolyásolják a felszerelési hibák, tapasztalatlanságok. Ilyen esetekben gyakran előfordul, hogy új furatokat kell készítenünk, vagy a meglévő igazításra, le és felszerelésre szorul. Továbbá gyakran előfordul, fogy a redőnygurtnit megvezető alkatrészek is meghibásodtak, elkoptak. Ezek is okozhatják a redőnygurtni szakadását. A hibás és rosszul elkészített furatok is okozhatják a redőnygurtni rövidebb élettartamát, a redőny nehézkes felhúzását. Ilyenkor célszerű a hibákat kijavítani, és megszüntetni.

Kollégáink feladata, hogy minden egyes redőnyt átvizsgáljanak, az esetleges hibákat közöljék és megszüntessék. A redőnygurtni élettartama ezeknek a javításoknak köszönhetően akár a kétszeresére is megnőhet, így minden esetben célszerű a javítások elvégzése. Mennyivel emelik meg az árakat ezek a tényezők? Ezekre a munkafolyamatokra csak a helyszínen tudunk pontosabb összeget mondani, de általánosságban az arák a következők: Redőny furat megigazítása: 1000 Ft / db, redőny le fel szerelése: 2000 Ft / db, redőnygurtni teljes működtető rendszerének cseréje 500 Ft-3000 Ft közötti összeg.

Gurtnicsere ára
Gurtnicsere ára
Gurtnicsere ára

Megrendelés menete

Hívja ügyfélszolgálatunkat és jelezze, hogy Mini vagy Maxi gurtnicserét szeretne. Ha nem tudja megállapítani, hogy redőnyében milyen gurtni található, akkor kérje ügyfélszolgálatunk segítségét. Maga a gurtnicsere nem igényel előzetes felmérést így a kiszállás időpontjában a cserét elvégezzük.

Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetésért hívja a +36 (70) 907 5866 telefonszámot, adja meg nevét, címét és az igényelt szolgáltatást, cserére váró gurnik számát. Szakemberünk érkezés előtt 30 perccel keresni fogja Önt.

Minőség és garancia

Számunkra fontos, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsuk éppen ezért szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek és a legjobb minőségű alkatrészekkel dolgoznak. Gurtnicserére 6 hónap garanciát vállalunk.

Gurtnicsere időtartama

A munkafolyamat időtartama függ a meglévő redőny típusától. Vannak olyan redőnyök, ahol a gurtnicsere könnyeben elvégezhető munkafolyamat. Ilyen esetekben a gurtnicsere 20-30 percet vehet igénybe. A speciális eseteknél sem haladja meg a munkafolyamat időtartama a 60 percet.

Gurtnicsere ára
Gurtnicsere ára
Gurtnicsere ára
Gurtnicsere házilag

Gurtnicsere házilag

Úgy gondolja, hogy Ön is el tudná végezni a gurtnicserét otthonában? Mi szívesen megmutatjuk, hogyan teheti meg. Készítettünk egy háromrészes videót, ahogy munkatársunk kicseréli a gurtnit. Kövesse lépésről lépésre.

Gurtnicsere házilag
Redőnyzsinór csere

Redőnyzsinór csere

Akár csak a redőnygurtni esetében, a redőnyzsinór is időről időre elszakad. Ebben az esetben is a szerelés vagy javítás egyetlen módja a redőny zsinór cseréje. Legyen szó faredőnyről, műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről a zsinór csere ára nem változik. 

Redőnyzsinór csere
Redőny automata csere

Redőny automata csere

Meghibásodott a redőny, de nem biztos benne, hogy a redőny automata ment tönkre? Honnan tudhatjuk, hogy valóban ez a hiba forrása? 

Redőny automata csere
Redőnymotor csere

Redőnymotor csere

A redőnymotor szerelés felméréssel kezdődik. Szakemberünk felméri a motor hibáit és megállapítja, hogy szerelhető-e. A felmérést követően pontosan meghatározza a szerelés, illetve a motorcsere árát. Ha a szerelés lehetséges, akkor elszállítjuk szerelés céljából és a folyamat végén visszaszereljük a helyére. A felmérés és kiszállás a teljes folyamat alatt díjmentes.

Redőnymotor szerelés

Mennyibe kerül a gurtnicsere?

A gurtnicsere ára egységes, ám egyes váratlan munkálatok némiképp befolyásolhatják azt. Ezek a tényezők csak a helyszínen derülnek ki, de nem befolyásolják nagyban a munkadíjat. Az első mini gurtnicsere ára 12000 Ft, minden további 8000 Ft / gurtni áron tudjuk vállalni. Maxi gurtnicserét 15000 Ft áron tudunk vállalni.

Mennyi idő míg kicseréljük a gurtnit?

A gurtnicsere nem igényel előzetes felmérést, így a kiszállás pillanatában elvégezhető munkafolymat. Kérje ajánlatunkat mini vagy maxi gurtnik cseréjére. Kérjük jelölje meg, hogy hány redőnyöm végeztetné el a munkálatokat! Pár napon belül elvégezzük a cserét.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 17:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 907 5866

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

2.500 és 6.000 forint közötti kiszállási díj Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza