Megváltozott a weboldal tulajdonosi háttere és mostantól új csapat várja megrendeléseiket. Ingyenes kiszállással és garanciával állunk az Ön rendelkezésére.
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37
  1. Redőny szerelés
  2. Elektromos redőny motor

Elektromos redőny motor

Ma már az elektromos redőnymotor bárki számára elérhetővé vált. A gyártók sokéves fejlesztésének köszönhetően kidolgoztak egy olyan gyártási technológiát, amely segítségével olcsóbban kínálják termékeiket, mint eddig bármikor. Emiatt ma már az elektromos redőny motorok halkabbak, erősebbek, jobb minőségűek és hosszabb élettartalmmal rendelkeznek, mint a korábbi termékek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a 6 év garanciális idő, melyet minden redőnymotorunkhoz biztosítunk.

A motoros redőnyök megkönnyítik a gyerekek, idősek és mozgásukban korlátozott személyek mindennapjait, hiszen Ők még olykor kisebb súlyú redőnyöket is nehezebben mozgatnak. Az elektromos redőnymotort kéheti Smart Home kivitelben is, mely automatizálás segítségével teljes mértékben az Ön szokásaihoz állítható. Például beállíthatja ébredési szokásait és a redőny automatikusan feltekeredik vagy a sötétedés időpontjában magától letekeredik, hogy szigetelésével olcsóbbá tegye a fűtést. Számos előnyéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. 

Elektromos redőny motor ár

Az árképzés függ a redőny típusától (alumínium redőny vagy műanyag redőny), illetve a redőny méreteitől is, hiszen ezen paraméterek alapján lehet meghatározni, hogy milyen erős redőnymotorra va szüksége. Továbbá függ a redőnymotor kiválasztott vezérlésétől is, azaz kapcsolós vagy távirányítós elektromos redőnymotort szeretne. Ha lejjebb görget, megmutatjuk milyen termékek közül választhat, illetve feltüntetjük az elektromos redőnymotorok árait. Pontos árat szakembereink személyes felmérést követően tudnak Önnek kalkulálni, melyet ingyenesen biztosítunk.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Kapcsolós motoros redőny

Kapcsolós redőnymotor

A kapcsolós motoros redőny a motoros redőnyök legegyszerűbb változata. A redőny működtetése egy billenő kapcsoló segítségével történik. A kapcsoló fel gombjának lenyomásával a redőny felhúzódik, a le gomb lenyomásával pedig lezár. Hátránya, hogy csak egy helyről működtethető, és csak addig működik a redőny motor, amíg a kapcsolót nyomva tartjuk. A nyomógombok retesz zárasak, ez azt jelenti, hogy egyszerre két irányba nem tudjuk működtetni a redőnymotort , ezzel megelőzve az esetleges elektronikai meghibásodásokat. Kapcsolós motoros redőnyszerelés esetében elektromos rendszer kiépítése szükséges. Minden esetben célszerű előre kialakítani a szükséges elektromos hálózatot.

A kapcsolók kialakításánál figyelni kell arra, hogy célszerű minden egyes motoros redőnyhöz egy darab kapcsoló beépítésének a lehetőségét kialakítani. Amennyiben még nem döntötte el, hogy milyen motoros redőnyt válasszon, kérje szakemberek segítségét. A kapcsolós motoros redőnyt csak olyan esetben javasoljuk, ahol már előre ez az elektromos rendszer lett megtervezve, és kivitelezve, mivel ez a rendszer kevésbé fejleszthető.

KAPCSOLÓS REDŐNYMOTOR ÁRA: 26.800 FT-TÓL

Távirányítós motoros redőny

Távirányítós redőnymotor

A távirányítós motoros redőny egy könnyen telepíthető és szerelhető motoros redőny típus. A szerelés semmilyen előkészítést nem igényel, mivel minimális elektromos hálózat kiépítése szükséges. A távirányítós motoros redőnyök szerelése könnyen kivitelezhető és gazdaságos. A távirányítós motoros redőnyök további előnye, hogy a redőnyöket akár egyszerre is működtetheti, és a megfelelő távirányító segítségével akár időprogrammal is elláthatja motoros redőnyeit. A rádióvezérelt redőnymotorok esetében a vezérlés fejleszthető, érzékelőkkel bővíthető, és semmilyen nagyobb beavatkozást ezek a fejlesztések nem igényelnek. 

Gyakorlati tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek ezek a motoros redőny típusok, mivel akár utólagosan is telepíthetőek. A biztonság és a komfort mellett gyakorlatilag is nagyon hasznos és energiahatékony a távirányítós motoros redőny. A távirányítós motoros redőnyök esetében több lehetőség és extra szolgáltatás kivitelezhető. Akár 40-60 motoros redőnyt mozoghat egy gombnyomásra, időpontra, vagy akár random módban is, ha éppen Ön a nyaralását tölti. Célszerű pontos információkat szereznie, mielőtt döntést hozna.

TÁVIRÁNYÍTÓS REDŐNYMOTOR ÁRA: 34.000 FT - TÓL

Prémium motoros redőny

Prémium redőnymotor

Prémium motoros redőny. Mit is jelent ez a kifejezés valójában? A redőnymotor tudását. A prémium redőnymotorok olyan szegmensei a redőnymotoroknak, amik nem csak hogy mozgatják a redőnyeinket föl és le, de folyamatosan figyelnek és megóvják a redőnyt az esetleges sérülésektől, és az ebből adódó javításoktól, szereléstől. Mit kell tudnia egy prémium motoros redőnynek? A prémium motoros redőny tartós, hosszú távon tökéletesen működő, és hibátlan redőny. Rendelkezik nyomaték érzékeléssel, akadály érzékeléssel és lefagyás elleni védelemmel. Ezek az érzékelések azért felelősek, hogy megvédjék a redőnyt, és a redőny motort is egyaránt a működtetés során előforduló esetleges hibáktól.

A nyomaték érzékelő figyeli a folyamatos terhelés változást, és ha ez hirtelen megváltozik, csökken, vagy megnő, azonnal megállítja a redőnymotort. Az akadályérzékelés feladata, hogy érzékelje a redőny pályájába kerülő tárgyakat, ilyen esetben megáll, és visszahúzza, vagy éppen leengedi a redőnyt. A lefagyás elleni védelem oka, például az ónos eső okozta károsodás megelőzése. Amennyiben a redőny motor azt érzékeli, hogy  a redőny lécek súly megnőtt, vagy éppen az alsó profilunk lefagyott, akkor nem húzza tovább a redőnyünket, ezzel megvédi a redőny motort az esetleges károsodástól, túlterhelődéstől. A prémium motoros redőnyök továbbá rendelkeznek szellőztető funkcióval. Egy gombnyomásra megnyitják a redőny lamelláit, és folyamatos szellőztetést biztosítanak úgy , hogy az árnyékolást zavartalanul biztosítják.

PRÉMIUM REDŐNYMOTOR ÁRA:  45.900 FT-TÓL

Elektromos redőny utólag

Bármikor dönhet úgy utólag is, hogy redőnyébe szeretne beépíteni kapcsolós, távirányítós vagy prémium redőnymotort. Ehhez nem kell mást tennie, mint felhívni az ügyfélszolgálatot a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és kérni egy személyes felmérést. Amikor szakemberünk felmérte a redőnye típusát, méreteit, akkor a helyszínen kikalkulája a megrendelés árát. Ha Ön ezt az árat esetleg sokallja, díjmentesen dönthet úgy, hogy eláll a megrendeléstől. Személyes felmérés Pest megye egész területén díjmentes.

Akciós elektromos redőnymotor

Több termék megrendelése esetén kedvezményes árakat adunk. Kérjen árajánlatot az ajanlatkeres@redony-szereles.hu email címen. Kérem adja meg a megrendelni kívánt redőnyök számát, méretét és a kiválasztott típust.

Motoros redőny
Motoros redőny
Motoros redőny

Mennyibe kerül az elektromos redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék, az elektromos redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő míg felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.hu email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 313 42 37

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

2.500 és 6.000 forint közötti kiszállási díj Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza