Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Azonnali hívás +36 (70) 907 5866
  1. Redőny szerelés
  2. Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Ma már a redőny nem csak a Nap fénye ellen nyújthat védelmet, hanem szúnyogok, pókok és egyéb rovarok ellen is. Egyre népszerűbb Magyarországon, hogy az emberek ma már nem egyszerű redőnyök vásárlása mellet döntenek, hanem az úgynevezett redőnyrendszert választják. Ha Ön már rendelkezik valamilyen redőnnyel, akkor is dönthet úgy, szúnyoghálót építtet redőnyébe.

A részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a +36 (70) 907 5866 telefonszámon vagy írjon nekünk az {emial} email címre.

Szúnyoghálós redőny árak

Cégünk forgalmaz alumínium redőnyöket beépített szúnyoghálóval, melyek árai elsősorban a redőny méretétől függnek. Ha részletesebb információt szeretne, hívja ügyfélszolgálatunkat.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 17:00 között a  +36 (70) 907 5866 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Aluredőny szúnyoghálós - Combi

Aluredőny szúnyoghálós - Combi

Szúnyoghálós alumínium redőny

A külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőny tokban egy rugós rendszerű mozgatható szúnyogháló található. Minden esetben a szúnyogháló belül közlekedik , és a redőnytől függetlenül mozgatható. A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokba záródik, és felhúzott állapotában nem látható. A szúnyoghálós alumínium redőny redőny tokja egy hengerelt alumínium lemez, mely alul 45 fokban hajtott, és külső szerelő nyílással ellátott redőnytok. A szerelőnyílásnak köszönhetően könnyen javítható és szerelhető. A redőnytokban helyezkedik el az acél redőnytengely és az extrudált bordás-csöves szúnyogháló tengely is. A szúnyogháló tengelye rúgós rendszerű.

A szúnyogháló alapanyaga kereszt szövésű üvegszál. A szálak vékony de rendkívül erős és nem deformálódó, alaktartó szálak. Az üvegszálak nem UV állóak, ezért az üvegszálak teflon bevonattal vannak ellátva. A teflonnal bevont üvegszál tartós, alaktartó és rugalmas. A teflon bevonatú szúnyogháló nem éghető, magas a hőtűrő képessége és rendkívül tartós szürke színű szúnyogháló. A szúnyoghálós alumínium redőny sínje extrudált alumíniumprofil, mely szigetelő és záró kefékkel van ellátva. A sín mérete 39 mm x 53 mm. A lehúzott szúnyoghálóhoz a kefék hozzásimulnak, ennek köszönhetően teljes zárást biztosítanak. A sínek között alul egy záró akasztó profil található, ehhez csatlakoztatható a lehúzható szúnyogháló. Működtetése könnyű, praktikus.

23 500 Ft / M2

Owal aluredőny szúnyoghálós - Combi

Owal aluredőny szúnyoghálós - Combi

Szúnyoghálós alumínium redőny

Az Owal külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőnytokba egy mobil szúnyogháló van szerelve. Helységenként legalább egy Combi típusú szúnyoghálós alumínium redőny ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny tokja egy speciálisan kialakított különleges redőnytok. A redőnytok tervezésénél kihasználták a tok hengerelt formáját. Ez által a redőnytok magassága csökkent a szúnyoghálós változatok esetében. A csökkenést a redőny tengely előrébb helyezésével lehetett elérni. Így közel 1 cm helyet lehetett spórolni. A redőny tok kilógása az ablak síkjától nem változott, a redőny tok magassága azonban kisebb lett.

A felhúzott mobil szúnyoghálót a redőnytok tökéletesen elrejti. Az Owal szúnyoghálós alumínium redőny  széles körben alkalmazható, szerelhető ablakra és homlokzatra egyaránt. Az Owal tokos alumínium redőny sínje 39 mm x 53 mm. A sín szintén egy henger alakú borítással ellátott redőnysín.  A borítás nem csak egységes megjelenést biztosít a redőny tokkal, hanem biztonsági funkciókat is betölt.

26 500 FT / M2

Owal aluredőny szúnyoghálós - Combi

Vakolható aluredőny szúnyoghálós - Combi

Szúnyoghálós alumínium redőny

Az vakolható külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt rolós mobil szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Combi típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.A redőnytokba rejtett szúnyoghálórendszer egy rugós rendszerű alumínium extrudált bordás csöves szúnyogháló tengelyből, egy hozzá tartozó rugózatból áll.

A tengelyhez kapcsolódó szúnyogháló alapja üvegszál, mely egy szürke teflon bevonattal ellátott, nagy szakítószilárdságú és alaktartó szúnyogháló. A szúnyogháló rögzítéséről két alumíniumprofil gondoskodik. Az úgynevezett háló akasztó profil és a fix akasztó profil. A két profil csatlakozási pontjai kampós végűek, teljes szélességükben rögzülnek egymáshoz. A felengedett szúnyogháló a redőny tokba rejthető. A redőnysín egy dupla sín kivitel, alumínium extrudált profil, mely szigetelő kefékkel van ellátva. A keféknek köszönhetően a leengedett szúnyogháló hézag nélkül helyezkedik el a kefék között, ezzel garantáljuk a tökéletes szigetelést. A rúgós tengelynek köszönhetően  a szúnyogháló folyamatosan feszesen áll.

25 800 FT / M2

Műanyag redőny szúnyoghálós - Kombi

Műanyag redőny szúnyoghálós - Kombi

Szúnyoghálós alumínium redőny

A műanyag külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban szerelt mobil rolós szúnyoghálóval ellátott. A szúnyoghálós változat mindkét redőnytok típusban elérhető. Rendelhető alul-felül csapott tokkal, és alul csapott tokkal is. A szúnyoghálós műanyag redőnyök dupla műanyag sínnel rendelkeznek. A sín mérete 40 mm x 53 mm. A szúnyoghálónak kialakított rész kefékkel ellátott, melyek tökéletes zárást biztosítanak a szúnyogháló számára. A szúnyogháló tengelye a redőnytokban helyezkedik el. A szúnyogháló tengelye egy erre a célra kifejlesztett rugós szerkezetű alumínium tengely.

Erre kerül rögzítésre az üvegszálas teflon bevonatú szúnyogháló.A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokban helyezkedik el. A leengedett szúnyogháló rögzítése két alumínium profil segítségével történik. Az alumínium profilok összeakasztásával tökéletes rögzítés biztosítható. A mozgatás továbbá szúnyogháló bojt segíti, hogy a magasan elhelyezkedő redőnytokok esetében is könnyed legyen a működtetés. A szúnyogháló profiljára fogantyúk is kerültek, hogy még könnyebb legyen a működtetés. Minden szúnyoghálós műanyag redőny szerelése hatékony, ezért helyiségenként egy darab kombi redőnyt javaslunk a zavartalan szellőztetés érdekében. 

14 800 FT / M2

Vakolható tokos szúnyoghálós - Kombi redőny

Vakolható tokos szúnyoghálós - Kombi redőny

Szúnyoghálós alumínium redőny

A vakolható tokos műanyag redőnybe szerelt mobil szúnyogháló minden ablakredőny esetében alkalmazható. A rugós tengelyre tekeredő szúnyogháló alak és formatartó teflon bevonatú üvegszálas textil. A teflon bevonat védi a szúnyoghálót a napsugárzás káros hatásaitól. A felhúzott mobil kialakítású szúnyogháló tökéletesen rejtve marad a redőny szekrényben. A vakolható tokos műanyag redőnyök esetében a redőnysín dupla kialakítású extrudált alumínium profil, amit porfestéssel láttak el. A sínben kefés tömítés gondoskodik a tökéletes védelemről. Sem mászó, sem repülő rovarok nem képesek áthatolni a tömítő keféken. A biztonságos működtetésről a redőnytokba integrált rugós tengely gondoskodik. A tengely feladata, hogy folyamatosan feszesen tartsa a szúnyoghálót.

A lehúzott szúnyogháló két alumínium profil segítségével rögzíthető. A két profil össze akasztása után a rugós tengely a szúnyoghálót vissza feszíti, és feszesen tartja. A beakasztást segíti  az alsó profilon elhelyezett két darab fogantyú, és a lehúzásban segítő szúnyogháló bojt is.

21 800 FT / M2

Mennyibe kerül a szúnyoghálós redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a kombinált redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő míg felszereljük kombinált redőnyét?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 17:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 907 5866

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

2.500 és 6.000 forint közötti kiszállási díj Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza