Azonnali hívás +36 (20) 432 65 50
  1. Redőny szerelés
  2. Naphálók

Naphálók

A napháló a redőnyrendszer egy kiegészítő eleme, amely továbbfejleszti azt. A célja, hogy a redőnyön belül egy különálló második védelmi réteget képezzen, és attól függetlenül önálló rendszerként is megállja a helyét. Akik nem csak a tűző nap, vagy a teljes sötétség közt szeretnének dönteni, azoknak kiváló ez a megoldás, mellyel folyamatos szórt fényt engedhetnek be, az UV sugarak akár 90% át megszűrve. Mindemellett a napháló levegőt enged a térbe, így mindig cirkulált friss levegő lesz otthonában, munkahelyén, nagyban növelve a komfortérzetet. Utólag is beépíthető, így a már meglévő redőnyeit is kiegészítheti vele.

Gyártástechnológiája révén minden irányba szabható, nem deformálódik, nagy szakítószilárdságú, mosható és mind a beltéren, mind kültéren egyaránt használható. Ezt úgy érik el, hogy a textilt 2 irányba feszítik, és a szálakat egy környezetbarát bevonattal látják el, hogy fokozzák az ellenállóképességét, miközben végig rugalmas, és légáteresztő marad. Akár nagy felületű ablakoknál, ajtóknál is használható, mivel az anyag méretei 177cm , 267cm , 323 cm és könnyű szabhatósága révén, akár a nem szabályos és háromszög alakú nyílászáróknál is kiválóan alkalmazható. Beszerelése munkatársaink rutinjával gyors és tiszta munkával jár, nem kell tartani a fal vagy a redőny bontásától, és a redőny hosszú ideig tartó nélkülözésétől a szerelés alatt. A gyártók szigorú kritériumoknak megfelelve készítik el az alumíniumot amelyet a rendszer tartalmaz , hogy makulátlan és időtálló terméket kaphasson, aminek ellen kell állnia a tűző nyári nap hőterhelésének éppúgy, mint az olykor hatalmas erejű szeleknek.

Zip napháló

Nevét onnan kapta, hogy a textil szélei különleges kialakításúak, és a jól ismert zip-zárra emlékeztetnek. Speciálisan ilyen típusú textilekre van kifejlesztve a hozzá tartozó alumínium sín. A háló sűrű szövése nem csak a káros UV sugaraktól véd és árnyékol, hanem helyettesíti a szúnyoghálót is, így megakadályozza, hogy a kellemetlen és sokszor veszélyes rovarok bejuthassanak otthonába, munkahelyére. További nagy előnye, hogy rendkívüli strapabíró képességének és szakítószilárdságának köszönhetően ellenáll akár a 120 km / h erejű szélnek is. Több toktípusban is elérhető nálunk, hogy beszerelhető legyen mind a sima külső tokos redőny típusokhoz, mind a vakolható külső redőny típusokhoz is. A vakolható redőnytok esetében az alsó szerelőnyíláson át lehet hozzáférni a zip rendszerhez.

A nagy szilárdságú és nagy UV védelmű textil több márka és típus közül is válaszható, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb napháló védelmét élvezhesse otthonában, munkahelyén. A rendszer működtethető a hagyományos módon kézi erővel, vagy elektromos motorral. Elektromos motor esetén a kapcsolót az elektromos hálózat függvényében az Önnek megfelelő helyre szerelik be szakembereink. A billenő kapcsolókat egyszerre csak egy irányba lehet lenyomni, hogy megóvja a motort, és az elektromos rendszereket a károsodástól. Amíg az ujjával nyomja a gombot addig emelkedik vagy süllyed a napháló, így a kívánt mértékben lehet beengedni a levegőt, ha arra van igény. Ennek a fejlettebb változata a távirányítású motor, mely nagyon kényelmessé teszi naphálóinak kezelését az egész otthonában, munkahelyén, hiszen a távirányítóval bárhonnan fel- vagy leeresztheti, igényeinek megfelelően. Ez a kivitelezés nem kíván fabontást, hogy a vezetékeket elrejtsék, és az elektromos hálózatra kössék, így ha nem új háznál is kívánják alkalmazni, akkor sem jelent gondot, beszerelése idő, és pénz takarékos.

Fixscreen

Ez a típus kifejezetten a nagy felületek védelmére lett kitalálva, hatalmas teraszok, üvegportálok, garázskapuk esetében kiváló választás. Minden esetben elektromos motorral szerelt, hiszen a nagy méretek miatt kézi erővel már nem lenne olyan egyszerű kezelni. A motorok ez esetben is választhatók, mind az egyszerű kapcsolós kivitelben, mind a modern rádió távirányítású kivitelben.

Ha több naphálót is beszerelnek, a legkényelmesebb, ha mind távirányítóval szerelik fel, így igazán moderné és komfortossá tehetik otthonukat, munkahelyüket. A fényérzékelő integrálásával a napháló a külső fényviszonyok függvényében emelkedik fel, vagy süllyed le, így aki szeretné, hogy mindig az ideális fényviszony legyen, annak ez a legjobb választás. Anyagát tekintve alumínium tokkal és sínekkel van építve, hogy hosszú távon is a lehető legjobb védelmet nyújtsa. Egyszerre tölti be így a széltől, vihartól óvó felületet, a szúnyoghálót, és az árnyékolástechnikát is. Az alap fehér színen kívül, természetes egyéni ízlésének megfelelő színekben is kapható, hogy az elképzelt hatást érje el a látvánnyal is.

Mobil naphálók

Ezzel a rendszerrel nem csak az árnyékolást oldhatja meg, úgy hogy szűrt fény mégis bejuthasson a kellő mennyiségben, de míg belülről jól átlátható, addig kintről nem lehet belátni, még akkor sem ha belül lámpafény van kint pedig sötét, ezzel nagyobb biztonságérzetet ad a bentlévőknek, és otthonosabbá teszi a védett teret. Télen nagyon hasznos, hiszen nem csak az ablak, immár a sűrű szövésű napháló is további védőréteget képez, fokozva a hőszigetelést. Ezzel együtt a beengedett napfény tovább fokozza az energia megtakarítást. Egyszerű, és könnyű kivitele miatt, gyorsan és könnyedén beszerelhető, környezettudatos, hisz energiatakarékos is egyben. Mindezt az Ön által kiválasztott színekben, akár fóliázott kivitelben is. Alumínium kerete, és alkatrészei por festhetőek.

Kérjen ajánlatot!

Tetőtéri naphálók

A sokszor speciális formájú, és kialakítású tetőtéri ablakok külső árnyékolása, néha nagyon nehezen vagy egyáltalán nem megoldható a hagyományos módszerekkel. A legtöbb esetben kicsi a választék gyártók tekintetében, és drágán juthatnak hozzá nem a legjobb minőségű termékekhez. Ezekre a problémákra kínál remek megoldást a tetőtéri naphálós rendszer! Termékeink csak kiváló minőségűek, hogy mindig elégedett lehessen. A tetőtéri ablak naphálók rugós szerkezetűek, és az Eu szabványaihoz is tökéletesen passzol az USA-ból érkezett termékcsoport. A napfény káros UV sugarainak 80% át visszaveri, ezzel nem engedve felmelegedni a felszálló meleg levegőtől, egyébként is fűtött padlástereket. Így nyáron a levegőt beengedve egy kellemes, hűvös hely lehet a padlás, melyben mindenki otthonosan érezheti magát. Pénztakarékos megoldás, hisz nem kell légkondicionáló rendszerre költeni, ami az ára mellett rengeteg energiát is fogyaszt.

Kérjen ajánlatot!

A napháló árát sok tényező befolyásolja, ezért a felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Árakkal kapcsolatban egyeztessen szakembereinkkel. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 432 65 50 telefonszámon vagy írjon emailt az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címre.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Naphálók
Naphálók
Naphálók

Mennyibe kerül a napháló?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék, a napháló is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 432 65 50

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

{dropoff} Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza