Azonnali hívás +36 (20) 432 65 50
  1. Redőny szerelés
  2. Külső napháló

Külső napháló

Alumínium és műanyag redőnybe szerelhető külső napháló avagy külső roletta. Ez egy speciális textil PVC bevonattal, mely egyedi és védett eljárással készül. Tudta, hogy a külső napháló szúnyoghálóként is működik? A napháló a redőnyrendszer egy kiegészítő eleme, amely továbbfejleszti azt. A célja hogy a redőnyön belül egy különálló második védelmi réteget képezzen, és attól függetlenül is önálló rendszerként is megállja a helyét. Akik nem csak a tűző nap, vagy a teljes sötétség közt szeretnének dönteni, azoknak kiváló ez a megoldás, mellyel folyamatos szórt fényt engedhetnek be az UV sugarak akár 90% át megszűrve. Mindemellett a napháló levegőt enged a térbe így mindig cirkulált friss levegő lesz otthonában, munkahelyén, nagyban növelve a komfort érzetet. Többfajta árnyékoló rendszerbe is beépíthető, így a már meglévő redőnyeit is kiegészítheti vele.

Gyártástechnológiája révén minden irányba szabható, nem deformálódik és nagy szakító szilárdságot kap, mosható, és mind a beltéren, mind kültéren egyaránt használható. Ezt úgy érik el, hogy textilt 2 irányba feszítik, és a szálakat egy környezetbarát bevonattal látják el, hogy fokozzák az ellenállóképességét, miközben végig rugalmas, és légáteresztő marad. Akár nagy felületű ablakoknál, ajtóknál is használható, mivel az anyag méretei 177cm , 267cm , 323 cm , és könnyű szabhatósága révén, akár a nem szabályos, és háromszög alakú nyílászáróknál is kiválóan alkalmazható. Beszerelése munkatársaink rutinjával gyors és tiszta munkával jár, nem kell tartani a fal vagy a redőny bontásától, s a redőny hosszú ideig tartó nélkülözésétől a szerelés alatt. A gyártók szigorú kritériumoknak megfelelve készítik el az alumíniumot amelyet a rendszer tartalmaz , hogy makulátlan, és időtálló terméket kaphasson, aminek ellen kell állnia a tűző nyári nap hőterhelésének éppúgy , mint az olykor hatalmas erejű szeleknek is.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Napháló műanyag redőnybe

Napháló műanyag redőnybe

A mobil napháló egy rendkívül praktikus és elegáns árnyékoló. A napháló tokja és sínje extrudált alumínium profil, mely porfestéssel ellátott. A keretek fehér és sötét barna színekben alap áron rendelhetőek. A sínek kefékkel ellátott sínek, ezért a mobil napháló szúnyogháló funkciót is betölt. A mobil naphálók előnye, hogy nem csak hővédelemmel látják el az árnyékolt felületet, de szűrt fényt is beengednek. Az átláthatóság belülről megmarad, viszont kintről semmit nem látni, még akkor sem, ha kint sötétség van és belül a lámpatestekkel világítunk. Télen is ideális, mivel az ablakok és ajtók között egy nehezen átjárható légteret biztosítanak, ezzel csökkentve a hőveszteséget az üvegfelületeknél. Továbbá a szűrt fény miatt az infravörös hősugárzást 20%-ban beengedik. Működtetésük könnyű, szerkezetük tartós és nem utolsó sorban költség hatékonyan javíthatók.

Kérjen ajánlatot

Napháló alumínium redőnybe

Napháló alumínium redőnybe

A naphálós alumínium redőnyt mobil (mozgatható) naphálóval szereljük, mely szúnyoghálóként is funkciónál. Alapáron a fehéret és a sötétbarnát tudjuk biztosítani. Akár egyedi színekben is elérhetőek, mivel az alumínium alkatrészek por festhetőek. Továbbá léteznek fóliával ellátott kivitelben is. Így akár rendelhet tőlünk aranytölgy, dió, mahagóni keret színű mobil naphálókat is. Termékeinkre 2 év garanciát biztosítunk. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 432 65 50 telefonszámon vagy írjon emailt az ajanlatkeres@redony-szereles.org.

Kérjen ajánlatot

Zip naphálók

Nevét onnan kapta, hogy a textil szélei különleges kialakításúak, és a jól ismert zip-zárra emlékeztetnek. Speciálisan ilyen típusú textilekre van kifejlesztve a hozzá tartozó alumínium sín. A háló sűrű szövése nem csak a káros UV sugaraktól véd és árnyékol , hanem helyettesíti a szúnyoghálót is, így megakadályozza a kellemetlen, és sokszor veszélyes rovarok bejuthassanak otthonába, munkahelyére. További nagy előnye, hogy rendkívüli strapabíró képességének, és szakítószilárdságának köszönhetően ellen áll akár a 120 km / h erejű szélnek is. Több toktípusban is elérhető nálunk, hogy beszerelhető legyen mind a sima külső tokos redőny típusokhoz, mind a vakolható külső redőny típusokhoz is. A vakolható redőnytok esetében az alsó szerelőnyíláson át lehet hozzá férni a zip rendszerhez. A nagy szilárdságú és nagy UV védelmű textil több márka és típus közül is válaszható, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb napháló védelmét élvezhesse otthonában, munkahelyén. A rendszer működtethető a hagyományos módon kézi erővel, vagy elektromos motorral. Elektromos motor esetén a kapcsolót az elektromos hálózat függvényében az Önnek megfelelő helyre szerelik be szakembereink. A billenő kapcsolókat egyszerre csak egy irányba lehet lenyomni, hogy megóvja a motort, és az elektromos rendszereket a károsodástól, amíg az ujjával nyomja a gombot addig emelkedik vagy süllyed a napháló, így a kívánt mértékben lehet beengedni a levegőt, ha arra van igény. Ennek fejlettebb változata a távirányítású motor, mely nagyon kényelmessé teszi naphálóinak kezelését az egész otthonában, munkahelyén, hiszen a távirányítóval bárhonnan fel- vagy leeresztheti, igényeinek megfelelően. Ez a kivitelezés nem kíván falbontást, hogy a vezetékeket elrejtsék, és az elektromos hálózatra kössék, így ha nem új háznál is kívánják alkalmazni, akkor sem jelent gondot, beszerelése idő, és pénztakarékos.

Fixscreen naphálók

Ez a típus kifejezetten a nagy felületek védelmére lett kitalálva, hatalmas teraszok, üvegportálok, garázskapuk esetében kiváló választás.  Minden esetben elektromos motorral szerelt, hiszen a nagy méretek miatta kézi erővel már nem lenne olyan egyszerű kezelni.  A motorok ez esetben is választhatók mind az egyszerű kapcsolós kivitelben, mind a modern rádió távirányítású kivitelben. Ha több naphálót is beszerelnek a legkényelmesebb ha mind távirányítóval szerelik fel, így igazán moderné és komfortossá tehetik otthonukat, munkahelyüket. A fényérzékelő integrálásával a napháló a külső fényviszonyok függvényében emelkedik fel vagy süllyed le, így aki szeretné, hogy mindig az ideális fényviszonyok legyenek, annak ez a legjobb választás. Anyagát tekintve alumínium tokkal és sínekkel van építve hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa hosszú távon is. Egyszerre tölti be így a széltől, vihartól óvó felületet, a szúnyoghálót, és az árnyékolás technikát is. Az alap fehér színen kívül, természetesen egyéni ízlésének megfelelő színekben is kapható, hogy az elképzelt hatást érje el a látvánnyal is.

Mobil naphálók

Ezzel a rendszerrel nem csak az árnyékolást oldhatja meg, úgy hogy szűrt fény mégis bejuthasson a kellő mennyiségben, de míg belülről jól átlátható, addig kintről nem lehet belátni, még akkor sem ha belül lámpafény van kint pedig sötét, ezzel nagyobb biztonságérzetet adva a bentlévőknek, és otthonosabbá téve a védett teret. Télen nagyon hasznos, hiszen nem csak az ablak, de a sűrű szövésű napháló is további védőréteget képez, fokozva a hőszigetelést. Ezzel együtt a beengedett napfény tovább fokozza az energia megtakarítást. Egyszerű, és könnyű kivitele miatt, gyorsan és könnyedén beszerelhető, környezettudatos, hisz energiatakarékos is egyben. Mindezt az Ön által kiválasztott színekben, akár fóliázott kivitelben is. Alumínium kerete, és alkatrészei por festhetőek.

Kérjen ajánlatot

Tetőtéri naphálók

A sokszor speciális formájú és kialakítású tetőtéri ablakok külső árnyékolása néha nagyon nehezen vagy egyáltalán nem megoldható a hagyományos módszerekkel. A legtöbb esetben kicsi a választék gyártók tekintetében, és drágán juthatnak hozzá nem a legjobb minőségű termékekhez. Ezekre a problémákra kínál remek megoldást a tetőtéri naphálós rendszer! Termékeink csak kiváló minőségűek, hogy mindig elégedett lehessen. A tetőtéri ablak naphálók rugós szerkezetűek és az Eu szabványaihoz tökéletesen passzol az USA-ból érkezett termékcsoport. A napfény káros UV sugarainak 80% át visszaveri, ezzel nem engedve felmelegedni a felszálló meleg levegőtől, egyébként is fűtött padlástereket. Így nyáron a levegőt beengedve egy kellemes, hűvös hely lehet a padlás, melyben mindenki otthonosan érezheti magát. Pénztakarékos megoldás, hisz nem kell légkondicionáló rendszerre költeni, ami az ára mellett rengeteg energiát is fogyaszt. 

Kérjen ajánlatot!

Mennyibe kerül a redőny külső napháló?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a redőny külső napháló tartozékai is egyedi méretek és igények alapján kerülnek legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő míg felszereljük a naphálót?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 432 65 50

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

{dropoff} Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza