Azonnali hívás +36 (20) 432 65 50
  1. Redőny szerelés
  2. Belső tokos redőny

Belső tokos redőny

Belső tokos műanyag és alumínium redőnyöket kínálunk 2 év gyártói garanciától. Válassza ki új redőnyét és mi 2 heten belül felszereljük. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. A belső tokos redőnyét rendelheti beépített redőnymotorral és / vagy rolós szúnyoghálóval is. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot a felméréshez.

Külső vagy belső tokos redőny

A külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, és bármilyen nyílászáróhoz csatlakoztathatók. A belső tokos redőny kétféle változatban ismert, vakolható és vakolás nélküli kivitelben. Ha a nyílászáró cserénél a már meglévő redőny helyére kerülne, akkor a vakolás nélküli kivitel ajánlott. Még inkább ajánlott, ha máris a sokkal korszerűbb, jobb hő, és hangszigetelésű belső tokos redőnyrendszert választják. A jó hang és hőszigetelést a belső tokos redőnyök tokjának tökéletes zártsága és a belsejében lévő környezetbarát szigetelés biztosítja. A redőnytok levehető szervizlapja, a régi fatokos redőny tokszerkezetéhez hasonlóan a lakásban, a nyílászáró felett helyezkedik el. Nagy előnye továbbá, hogy nem kell külső oldalt vakolni, ezzel időt és pénzt spórolhatunk meg.

Műanyag belső tokos redőny

Műanyag változata kiváló azok számára, akik a régi, elöregedett faredőnyüket szeretnék korszerűsíteni, vagy akik új olcsó redőnyre vágynak, de mégis szeretnének egy jó minőségű, könnyen tisztítható, és fenntartható árnyékoló rendszert.

A műanyag ellenáll az időjárási viszontagságoknak, véd a káros UV sugaraktól, erős tartást ad, ugyanakkor a légkamrás kivitel, és a csapágyagyas megoldás könnyen kezelhetővé és egyszerűvé teszi használatát. Szinte bármilyen színben és formában kapható, köszönhetően a műanyag multifunkcionális anyagának. Ám nem ajánlott túl sötét színekben, hogy elkerülhető legyen a nyári tűző nap sugarai általi túlzott hőterhelés. A sötét színek ugyanis magukba szívják a napsugarakat, így a redőny lécek, idővel meghajolhatnak, eldeformálódhatnak. Sérülés, meghibásodás esetén is könnyen pótolhatóak a műanyag alkatrészek, így nem kell a javítás miatt sokáig árnyék nélkül maradniuk. Ajtók és ablakok esetén remek választás lehet, ám nagy felületű ablakok, garázskapuk és hasonló nagy nyílászárók esetében nem ajánlott, mert ilyenkor az idő előrehaladtával a saját súlya alatt deformálódhat, megsérülhet. 

Alumínium belső tokos redőny

Az alumíniumot a gyártók szigorú gyártási követelményeknek megfeleltetve készítik, hogy megkapják a legjobb tanúsítványokat, s hogy a legjobb minőségű, és legidőtállóbb anyagból gyárthassák le redőnyeiket.

A beépített alumínium redőny rendszer léceit habbal töltik fel, és porfestik. A redőnytokokat és a síneket extrudált alumíniumból készítik, hogy még a műanyag redőnyöknél is könnyebb legyen, miközben annál jóval ellenállóbb, és merevebb. Ezek a tulajdonságai kiváló választássá teszik, nagy felületű ablakok, ajtók, garázskapuk, teraszablakok árnyékoló rendszerrel való felszerelésére. Miközben a fénytől védenek, jó hang és hő szigetelők is, így pénzt és energiát is megtakaríthat a használatukkal. Mivel megvédi az ablakok, ajtók üvegeit, és így a mögötte levő berendezési tárgyakat is a nagy viharok, szelek okozta esetleges károktól, ajánlott olyan házak, épületek esetében ahol nincs szélvédett nyílászáró, vagy közel vannak kisebb fák amiknek ágai vihar esetén betörhetnék az üveget. Ezt védi ki a kiváló, és időtálló alumínium árnyékoló rendszerünk. Mivel a nap okozta hőterheléstől sem kell aggódni az alumínium anyagú redőny esetében, ezért bármilyen színben akár egész sötétekben is elérhető, hogy az Ön által megálmodott színnel dobhassa fel épületeit, ezzel egyedi kinézetet kölcsönözve.

Belső tokos redőny szerelése

Redőnyrendszerekről beszélünk, mert a redőnybe az anyagától függetlenül, tehát hogy műanyag redőny, vagy alumínium redőny, tovább fejleszthetjük, más beépíthető rendszerekkel. Ilyen rendszer a szúnyogháló. A szúnyoghálóval megóvhatja otthonát, családját, üzletét, a kellemetlen, káros, és néha veszélyes rovaroktól. Nagyban fokozza a biztonság, és komfort érzetet, ezzel kellemesebbé teszi az óvott térben levők mindennapjait. Nem kell este a szúnyogok és más rovarok keltette zajokra vagy csípésekre felkelni, biztosított a nyugodt alvás. Erről a teflonnal kezelt, üvegszálas szúnyogháló beépítésével gondoskodhat, ami kiváló minőségű anyagával hosszú távon megoldja a rovarproblémákat Önnek és családjának. A beépített belső tokos redőnyt kiegészíthetjük akár naphálóval is. Ez remek megoldás, ha nem csak a vakító fény, vagy a vaksötétség közt szeretne dönteni. Nagyon szeretik ügyfeleink, mert így szórt fényt engedhetnek be a terekbe, miközben ad némi hő és hangszigetelést is, még a redőny nyitott állapotában is. A nap káros sugaraitól is megóv, ám levegőt is enged egyúttal a szobába a frissebb, komfortosabb érzésért. Mivel egyúttal kizárja a kellemetlen és sokszor káros, veszélyes rovarokat is, így egyszerre 3 funkciót is ellát, egy csapásra három problémát kezelve. Hatalmas a színválaszték áll belőle rendelkezésünkre, így mindent igényt kielégítő szolgáltatást tudunk nyújtani, hogy az Ön által megtervezett egyedi megjelenésű otthont, irodát, üzletet varázsolhasson magának.

Motoros belső tokos rendszerünket ajánljunk mindenkinek, akinek fontos a kényelem, vagy ahol kisgyermek, idős ember is szeretné, hogy gond nélkül, minden erő nélkül használhassa árnyékolásrendszerét.

Kapcsolós motor, rádiós motor, prémium motor, és garázskapu motor is beszerelhető, attól függően mik az elképzelései az épülettel kapcsolatosan. Szakembereink, gyors, tiszta rutinos munkával szerelik fel Önnek motoros redőnyeink. A kapcsoló motoros redőnyöket az Ön által kiválasztott helyre szerelt, billenő kapcsolóval nyithatja fel, vagy csukhatja le. Az elektromos rendszer és a redőnymotor védelme érdekében billenő kapcsolókat építünk be, amik reteszzárral felszereltek, hogy egyszerre ne lehessen mind két állásba lenyomni a gombokat, annak meghibásodását okozva. Minden redőnyhöz külön billenő kapcsolót építenek be, így a kívánt mértékig lehet fel, és le mozgatni a redőnyt, csak az ujjunkkal kell a kapcsolót addig nyomni, míg a redőny eléri a várt magasságot. Kapcsoló motoros redőnyköz jó tudni, hogyan van kialakítva az elektromos rendszer, ugyanis a legtöbb esetben utólagos beépítés esetén, ez a fal megbontásával is járhat, ami további idő, és pénz veszteséget okozhat. Érdemes előre tervezni, így elsősorban az új, most épülő házakba, irodákba, üzletekbe ajánljuk ezt a megoldást.

Távirányítással is működtetheti beépített redőnyrendszereit, ha a távvezérlésű motoros rendszer választja. Ezzel ez egy modern és nagyon kényelmes megoldást választ, mellyel időt és pénzt is megtakaríthat, hisz nem kell a falat megbontani a vezetékek miatt, mivel minden megoldott a rádióhullámú távirányító segítségével. Ezzel az épület bármely pontjáról irányíthatja árnyékoló rendszerét, ami nem csak nagyon kényelmes, hanem hasznos megoldás is, hisz nem kell körbejárni és mindenhol ujjunkkal nyomva ott állni, míg leér a redőny, vagy épp amíg teljesen felemelkedik, egyszerűen gyorsan fel és le emelhetjük egy gombnyomással. Hogy minden igény kielégíthető legyen, összekapcsolhatjuk a más vezérlő rendszerekkel is. A programórával időzíthető a redőnyök felemelkedése vagy lecsukódása, akár az egész épület, összes redőnye esetén, egyszerre is. Így időt spórolhatunk meg és praktikus, ha szeretnénk, hogy az üzletnyitásra magától felemelje a redőnyt, vagy a garázskapu beengedje a gépjárműveket, és nagyon kényelmes, ha szeretnénk a napfényre kelni, vagy épp minden redőnyt egyszerre leereszteni záráskor, vagy mikor otthon már eljön az alvás ideje. Fényérzékelővel is kiegészíthetjük rendszerünk, akkor az előre beállított mértékű fényt engedi csak be, nagyon kényelmes és modern megoldás mind lakásokban mind üzletekben egyaránt.

Belső tokos redőny javítása

Ha redőny alkatrészei tönkrementek, vagy anyaga meggyengült, megfakult, az idő előrehaladtával elöregedett és cserére, javításra szorul, a legjobb helyen jár. Szakembereink állnak rendelkezésére, mindig precíz, tiszta, gyors munkát végeznek. Számunkra rutinszerű minden felmérés, hogy megtudjuk mi a hiba oka, a javítás és a csere is. Miután megkeresték a hiba okát, és alaposan megvizsgálták nincs-e más gond is, árajánlatot adnak, és gyorsan elvégzik a javítási munkálatokat, vagy ha a javítás már nem lehetséges, akkor az új rendszert építik be. A javítási költségek nagyban függnek a javítandó alkatrésztől, a méret, az anyaga, a darabszám, motor esetében a teljesítmény, a gyártó és még más paraméterektől, így általános árajánlatot nem tudunk adni. 

Hogy személyre szabott árajánlatot kaphasson, hívja bátran ügyfélszolgálatunk a +36 (20) 432 65 50 telefonszámon vagy írjon az ajanlatkeres@redony-szereles.org címünkre.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Belső tokos redőny
Belső tokos redőny
Belső tokos redőny

Mennyibe kerül a belső tokos redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a belső tokos redőny is fontos, hogy egyedi méretek és igények alapján kerüljön legyártásra a termék. Éppen ezért szakemberünk felkeresi Önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő míg felszereljük belső tokos redőnyét?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 432 65 50

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

{dropoff} Budapest egész Pest megye területén.

A felmérés és a kiszállás költsége a az elvégzett munka után, annak végeztével a számlából levonásra kerül. Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza