Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Redőny lamella javítás


A redőny lamella vagy redőny léc leszakadása, elhajlása, deformálódása, sajnos nem olyan ritka. Főként a régi modelleket érinti. A mai gyártástechnológiák sokkal fejlettebbek és sokkal komolyabb gyártási követelményeknek kell megfelelniük, hogy megkapják a szükséges elismervényeket. A legtöbb esetben a lamellák egyben, vagy a teljes redőnnyel együtt szerelhetőek fel, így a javítás maga a csere. A javítási költségeket függ az anyag minőségtől is, tehát hogy fa, műanyag, vagy alumínium anyagú.  Hívja ügyfélszolgálatunkat a 061 445 11 81 telefonszámon és tudjon meg többet.

A hagyományos típusú redőnyök helyett érdemesebb az új modellek mellett dönteni, ugyanis ezek modern, hatékonyabb és szakszerűbb technológiák alkalmazásával készülnek. Ez a gyártási mód ellenállóbb, tartósabb és nagyobb biztonságot nyújtó termékeket eredményez, így mindenképpen megéri lecserélni, megújítani az árnyékoló rendszert. A zökkenőmentes megvalósításban, valamint az alapos és jól átgondolt tervezésben magas szaktudással rendelkező kollégáink mindig készséggel rendelkezésükre állnak. Kérdéseikkel illetve tanácsadásért ne habozzanak felkeresni minket.

Három anyagtípusból készülnek redőnyeink:

Fa redőnyöket elsősorban a régi típusú épületekhez keresik, hogy a korabeli hangulatot megőrizhessék a külső látványvilágban, míg a rendszert a legmodernebb technológiai újításokkal szerelhetik fel. Szinte bármilyen színben elérhető, nagy választékban. A modern festékeknek és kezeléseknek köszönhetően jóval ellenállóbbak a régi társaiknál.

Műanyag redőnyeik elsősorban a hétköznapi méretű ablakokhoz, ajtókhoz ajánlottak. Könnyű, üreges szerkezűek a redőnylécek, anyagának köszönhetően rugalmas, így kevésbé sérülékeny. Könnyen tisztíthatóak, és bármilyen színben elérhetőek, bár mi nagyon ajánljuk, mindenképp világos színekben gondolkodjanak, mert a sötét színek magukba szívják a napfényt és ezért nagyon felmelegedhetnek, akár annyira hogy eldeformálódjanak a redőnylécek. A leginkább közkedvelt fajta, mert egyszerű a karbantartása, és mivel műanyagból van, nagy választék van belőle, könnyen pótolhatóak.

Alumínium redőnyeink alapanyagát a gyártók a szigorú gyártási technológiai követelményeknek megfeleltetve készítik, hogy megkaphassák a legjobb elismervényeket, ezzel is garantálva a termékek hosszú életet. Mivel ez a legerősebb anyagtípus mind közül, ezért ebből már bátran ajánljuk nagy területű terasz, vagy garázskapuk építését is. Gyakran választják ipari komplexumok területeinek leválasztására, és biztonsági redőnykapukén. Nagy strapabíró képessége miatt, különösen nagy védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen is, az orkán erejű szelek sem tehetnek kárt benne, és a jégesőtől és más pusztító erejű időtől is megvédi ablakát, ajtóját, autóját a garázsban stb. Szinte bármilyen színben megrendelhető, s porfestéssel egyedi színt varázsolhatnak az arra vágyók.

Redőnyeinket kombináltat, röviden kombi formában szokták leginkább keresni. Lehetőség van ugyanis, különböző védelmi és irányító, automatizáló rendszerekkel együtt is felszereljük, ezeket akár összekombinálva is. Szúnyoghálót szinten mindenhol használnak, így az új nyílászárók esetén, vagy felújításnál, érdemes beszerezni, ha még nincs, vagy egy korszerűbb modellre cserélni. Mindenkinek fontos, hogy nyugodtan aludhasson, vagy dolgozhasson, a kellemetlen, káros, néha veszélyes rovarok zümmögésétől, csípésétől védetten. Érdemes az új redőnyökkel egyben beépíteni, hogy időt, és pénzt takaríthassanak meg.

Naphálóink a modern megoldásokat kedvelők körében a legkeresettebb, mert ők tudják, hogy ma már sokkal többet lehet kapni egy árnyékoló rendszertől, mint a teljes sötétséget, vagy a mindent elárasztó fényt. Ráadásul mindeközben több területen is védettebbek, mint az egyszerű, hagyományos redőnyök esetében. A szövetet 2 irányba feszítik majd, egy különleges anyaggal kezelik, melynek hatására, még ellenállóbb lesz, miközben nem veszti el légáteresztő képességét sem. A napháló anyaga, megszűri a káros UV sugárzárás akár 90% -át is, közben hagyja, hogy szellőzhessen a helyiség, és optimális fényviszonyokat teremt. Időt és pénzt is megspórolhat vele, hiszen egyszerre véd a kellemetlen, káros rovaroktól, friss levegőt enged be, és kellemes szórt fényt enged be.

Kapcsolós motorral is felszerelhetőek redőnyeink. Manapság ez mindenki számára elérhető, megfizethető, így elég elterjedtté vált. Sokszor nem könnyű a nagyméretű redőnyök mozgatása kézi erővel, főleg ha az idősebb vagy a fiatalabb korosztályra is gondolunk. 

A kapcsoló motoros megoldás beszereléséhez, a már meglévő elektromos hálózathoz kell kötni a rendszert, így érdemes már az épület tervezésénél, vagy felújítás alkalmával beépíttetni. A billenő kapcsolók biztonsági zárasak, hogy ne lehessen azt egyszerre mind két irányba lenyomni, ezzel kivédve, hogy a berendezések, az elektromos hálózat kárt szenvedjen. Kényelmes megoldás a nagy méretű, biztonsági és garázsajtóknál, amik a motoros mozgatás nélkül ma már szinte elképzelhetetlenek lennének.

Távirányítású rendszereink ajánljuk mindazoknak, akik a kényelem mellett szertik a modern megoldásokat, miközben időt és pénzt takaríthatnak meg. Ezzel a módszerrel nem kell kibontani a falat, hogy az elektromos hálózathoz való csatlakoztatása miatt. Tiszta, gyors munkával szerelik be szakembereink. A távirányítóval a lakás bármely pontjáról fel, le ereszthetőek a redőnyök, vagy a hozzá kombinált szúnyogháló, és árnyékoló is. Nem kell az épületben a kapcsolóhoz szaladgálni, hogy ha vendég érkezik, vagy épp ha ki kell engedni az ügyfelet a garázs kapun, és ha hirtelen kisüt a nap nem kell szobáról szobára menni, hogy elkerülje a szobák felmelegedését. Egyszerűen minden redőny, szúnyogháló, napháló, ami a távkapcsolóval irányítható egyszerre fog az ön által kívánt pozícióba emelkedni, süllyedni.

A Smart Home a legmodernebb rendszer ami csak elérhető, ezzel a szinte futurisztikus megoldással ön bármikor bárhonnan vezérelheti az otthona, munkahelye összes árnyékoló rendszerét, a redőnyöktől, a naphálókon át, a biztonsági garázskapukig mindent, és mind egyszerre is akár. Rendszerünkkel számítógépéről, laptopjáról, tabletjéről, sőt mobil telefonjáról bármikor, bárhonnan. Ez nagyon praktikus és kényelmes megoldás nem beszélve a biztonságról, hiszen a jelszavait csak maga ismeri és nem lehet másnak megszereznie. Ha híreket kap a épülethez közelgő viharról, akár kilométerekről is leeresztheti a redőnyeit hogy megóvja a helyiségeket a viharkároktól. Aki korszerű megoldásokat, keresi és a csúcstechnológiától nem ijed meg annak ez az egyszerűen kezelhető remek rendszer lesz a választása.

Automatizáló rendszerekkel még tovább fejleszthetőek az elektromos motorral vezérelt árnyékoló rendszereink. Programórával életritmusához állíthatja a redőnyi működését, így a napi rutinjának megfelelő, személyre szabott fényviszonyok közt töltheti napjait. Reggeli ébresztővel együtt kelhet a nap első sugaraira, amit a programóra időben felenged , vagy épp este automatikusan lezáródnak a redőnyök, és garázskapuk a zárórát követően, hisz mindenki szeretne olyankor minél hamarabb otthon lenni.  A fényérzékelővel ellátott árnyékolók képesek arra hogy a fényviszonyokhoz alkalmazkodjanak, automatikusan az önnek ideális fényviszonyokhoz megfelelően emelkednek vagy süllyednek le a redőnyök, naphálók.

 Egyszerűen és gyorsan beszerelhetőek automatizáló rendszereink, hogy ön minél hamarabb élvezhesse az általuk nyújtott kényelmet, és biztonságot.

Anyagtípusonként és mérettől függően is változhat a redőnyök súlya, és az azt mozgató motor teljesítményének ezt kielégítően kell kiszolgálnia. Ehhez motorjaink a kisebb 10Nm től egészen a nagy biztonsági kapukat is mozgatni képes 100Nm es is rendelkezésükre áll.

A választék nagy választék és a sok egyedi kombinációs lehetőség, valamint a különböző igények miatt érdemes kikérni szakértőink véleményét, hogy tanácsaikkal segítség a választásban. Így mindenki a saját igényeihez legmegfelelőbb árnyékoló rendszert kaphatja, szakembereinktől, akik gyors, és tiszta munkával beszerelik a rendszereink. Árajánlatért kérjük írjon az ajanlatkeres@redony-szereles.org címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunk a 06 1 445 11 81 telefonszámon, mely elérhetőségeken készséggel állunk szíves rendelkezésére.INGYENES KISZÁLLÁS ÉS FELMÉRÉS PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém


Redőny lamella Találatok a kifejezésre: (46 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.