Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Redőnyök


Redőny vásárlása előtt érdemes a kiszemelt redőnyről minnél többet megtudni, hiszen sok évig lesz hűséges társunk. Mielőtt részletes leírnánk melyik redőnyről mit kell tudni előtte tekintsük át, hogy milyen előnyöket biztosítanak úgy általában a redőnyök.

A legelőnyösebb tulajdonságát talán senkinek sem kell részletesen bemutatni. Ez nem más, mint, hogy képes teljes sötétséget teremteni lakásunkban. Azt viszont kevesen tudják, hogy a redőny egyfajta hőszigetelőként is működik. Mérések bizonyítják, hogy akár 5 fokkal melegebb a lakás hömérséglete a redőny felserelése után.

A legalapvetőbb különbség a redőnyök között az anyag amiből készül. Beszélhetünk alumíniumről, műanyagról és faredőnyről.


Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök képviselik a redőnyök között a prémium szegmenst. Kiemelkedő minőségűk és strapabíró képeségűk egyedülálló kombinációja teszi őket a képzeletbeli rangléta tetejére. A prémium redőnyrendszerek kíváló alapját biztosítják, melyekbe beépíthető szúnyogháló, napháló és redőnymotor akár egyszere.


Műanyag redőny

A műanyag redőny rendkívül megbízható, könnyen kezelhető, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Annak érdekében, hogy a műanyag redőny stabil legyen, raktak rá egy “zárólécet”, amely a párkányra fekszik fel. Erről a zárólécről érdemes tudni, hogy nagy szilárdságú alumíniumból készül és a párkánnyal találkozó részen gumi betét biztosítja a tökéletes felfekvést, illetve a halk működést.


Faredőny

Hazánkban a műanyag redőny mellet a fa redőny az egyik legismertebb és legelterjedtebb redőny típus. Köszönhetően annak, hogy az egyik legrégebb óta gyártott redőny fajta másrészt a faredőny volt az első redőny. Történelmi múltra tekint vissza 1890 óta gyártják tehát több, mint 100 évet tudhat a háta mögött. Napjainkban egyre divatosabbá válik a faredőny.


Külső és belső tokos redőnyök

Mielőtt rátérnénk, hogy mit is jelent az, hogy külső vagy belső tokos redőny, előtte beszéljünk pár szót a redőnylécről, redőnytokról és a redőny gurtniról. A gurtni segítségével húzuk fel a redőnyléceket, melyek szépen feltekerednek a redőnytokban. Ha ez a bizonyos redőnytok kivül helyezkedik el akkor beszélünk külső tokos redőnyről, ha a redőnytok belül található akkor pedig belső tokos redőnyről.

Külső tokos redőny természetesen jól bírja az időjárás viszonytagságait. A fő szempont igazából az, hogy a megrendelőt zavarja -e, hogy az ablakok felett kivülről látható a redőnytok. Technikai értelemben teljesen mindegy, hogy a redőnytok kivül vagy belül helyezkedik el.

Szúnyogháló

Beköszönt a rovar mentes élet. A legújabb trandek statisztikái azt mutatják, hogy az egybeépítet termékek azok amelyek leginkább megfelelnek az emberek elvárásainak. Redőny, mely távoltartja a bogarakat.

Napháló

Ha távol kívánjuk tartani a nap ártalmas sugarait, de a teljes sötétséget nem szeretnénk mellé a napháló a zseniális megoldás. E termék népszerűsége sokat változott az elmúlt időszakban.

Redőnymotor

Ma már nem számít luxusnak a redőnymotor. Ezt a kényelmet bárki megengedheti magának, ráadásul a gyerekek és az idősek számára is lehetővé teszi az egyszerű használatot.

Smart Home

Ideje belépni a 21. századba és kihasználni az okos rendszerek adta lehetőséget. A smart home illeszkedik szokásaihoz és bármilyen eszközről irányíthatja redőnyét akkár sok száz kilóméterről otthonától is.

Redőnyök Találatok a kifejezésre: (29 db)

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízszerelő - Vízszerelés éjjel-nappal.

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet nekünk! Vállaljuk csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.