Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Redőnyök


Redőny vásárlása előtt érdemes a kiszemelt redőnyről minnél többet megtudni, hiszen sok évig lesz hűséges társunk. Mielőtt részletes leírnánk melyik redőnyről mit kell tudni előtte tekintsük át, hogy milyen előnyöket biztosítanak úgy általában a redőnyök.

A legelőnyösebb tulajdonságát talán senkinek sem kell részletesen bemutatni. Ez nem más, mint, hogy képes teljes sötétséget teremteni lakásunkban. Azt viszont kevesen tudják, hogy a redőny egyfajta hőszigetelőként is működik. Mérések bizonyítják, hogy akár 5 fokkal melegebb a lakás hömérséglete a redőny felserelése után.

A legalapvetőbb különbség a redőnyök között az anyag amiből készül. Beszélhetünk alumíniumről, műanyagról és faredőnyről.


Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök képviselik a redőnyök között a prémium szegmenst. Kiemelkedő minőségűk és strapabíró képeségűk egyedülálló kombinációja teszi őket a képzeletbeli rangléta tetejére. A prémium redőnyrendszerek kíváló alapját biztosítják, melyekbe beépíthető szúnyogháló, napháló és redőnymotor akár egyszere.


Műanyag redőny

A műanyag redőny rendkívül megbízható, könnyen kezelhető, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Annak érdekében, hogy a műanyag redőny stabil legyen, raktak rá egy “zárólécet”, amely a párkányra fekszik fel. Erről a zárólécről érdemes tudni, hogy nagy szilárdságú alumíniumból készül és a párkánnyal találkozó részen gumi betét biztosítja a tökéletes felfekvést, illetve a halk működést.


Faredőny

Hazánkban a műanyag redőny mellet a fa redőny az egyik legismertebb és legelterjedtebb redőny típus. Köszönhetően annak, hogy az egyik legrégebb óta gyártott redőny fajta másrészt a faredőny volt az első redőny. Történelmi múltra tekint vissza 1890 óta gyártják tehát több, mint 100 évet tudhat a háta mögött. Napjainkban egyre divatosabbá válik a faredőny.


Külső és belső tokos redőnyök

Mielőtt rátérnénk, hogy mit is jelent az, hogy külső vagy belső tokos redőny, előtte beszéljünk pár szót a redőnylécről, redőnytokról és a redőny gurtniról. A gurtni segítségével húzuk fel a redőnyléceket, melyek szépen feltekerednek a redőnytokban. Ha ez a bizonyos redőnytok kivül helyezkedik el akkor beszélünk külső tokos redőnyről, ha a redőnytok belül található akkor pedig belső tokos redőnyről.

Külső tokos redőny természetesen jól bírja az időjárás viszonytagságait. A fő szempont igazából az, hogy a megrendelőt zavarja -e, hogy az ablakok felett kivülről látható a redőnytok. Technikai értelemben teljesen mindegy, hogy a redőnytok kivül vagy belül helyezkedik el.

Szúnyogháló

Beköszönt a rovar mentes élet. A legújabb trandek statisztikái azt mutatják, hogy az egybeépítet termékek azok amelyek leginkább megfelelnek az emberek elvárásainak. Redőny, mely távoltartja a bogarakat.

Napháló

Ha távol kívánjuk tartani a nap ártalmas sugarait, de a teljes sötétséget nem szeretnénk mellé a napháló a zseniális megoldás. E termék népszerűsége sokat változott az elmúlt időszakban.

Redőnymotor

Ma már nem számít luxusnak a redőnymotor. Ezt a kényelmet bárki megengedheti magának, ráadásul a gyerekek és az idősek számára is lehetővé teszi az egyszerű használatot.

Smart Home

Ideje belépni a 21. századba és kihasználni az okos rendszerek adta lehetőséget. A smart home illeszkedik szokásaihoz és bármilyen eszközről irányíthatja redőnyét akkár sok száz kilóméterről otthonától is.

Redőnyök Találatok a kifejezésre: (29 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.