Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, redőny javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.
Telefon: 0620 536 44 43

Elektromos redőny motor


Ma már az elektromos redőny motor bárki számára elérhetővé vált. A gyártok sokéves fejlesztésének köszönhetően kidolgoztak egy olyan gyártási technológiát, amely segítségével olcsóbban kínálják termékeiket, mint eddig bármikor. Emiatt ma már az elektromos redőny motorok halkabbak, erősebbek, jobb minőségűek és hosszabb élettartalmmal rendelkeznek, mint a korábbi termékek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az 6 év garanciális idő, mely minden redőnymotorunkhoz biztosítunk.

A motoros redőnyök megkönnyítik a gyerekek, idősek és mozgásukban korlátozott személyek  mindennapjait, hiszen Ők még olykor kisebb súlyú redőnyöket is nehezebben mozgatnak. Az elektromos redőny motort kéheti Smart Home kivitelben is, mely automatizálás segítségével teljesmértékben az ön szokásaihoz állítható. Például beállíthatja ébredési szokásait és a redőny automatikusan feltekeredik vagy a sötétedés időpontjában magától letekeredik, hogy szigetelésével olcsóbbá tegye a fűtést. Számos előnyéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. 

Elektromos redőny motor ár

Az árképzés függ a redőny típusától (alumínium redőny vagy műanyag redőny), illetve a redőny méreteitől is. Hiszen ezen paraméterek alapján lehet meghatározni, hogy milyen erős redőny motorra va szüksége. Továbbá függ a redőny motor kiválasztott vezérlésétől is azaz kapcsolós vagy távirányítós elektromos redőny motort szeretne. Ha lejjebb görget megmutatjuk milyen termékek közül választhat, illetve feltüntetjük az elektromos redőnymotor árait. Pontos árat szakembereink személyes felmérést követően tudnak önnek kalkulálni, melyet ingyenesen biztosítunk.


Kapcsolós redőnymotor

A kapcsolós motoros redőny a motoros redőnyök legegyszerűbb változata. A redőny működtetése egy billenő kapcsoló segítségével történik. A kapcsoló fel gombjának lenyomásával a redőny felhúzódik, a le gomb lenyomásával pedig lezár. Hátránya, hogy csak egy helyről működtethető, és csak addig működik a redőny motor,  amíg a kapcsolót nyomva tartjuk. A nyomó gombok retesz zárasak, ez azt jelenti, hogy egyszerre két irányba nem tudjuk működtetni a redőny motort , ezzel megelőzve az esetleges elektronikai meghibásodásokat. Kapcsolós motor redőny szerelés esetében elektromos rendszer kiépítése szükséges. Minden esetben célszerű előre kialakítani a szükséges elektromos hálózatot.

A kapcsolók kialakításánál figyelni kell arra, hogy célszerű minden egyes motoros redőnyhöz egy darab kapcsoló beépítésének a lehetőségét kialakítani. Amennyiben még nem döntötte el, hogy milyen motoros redőnyt válasszon, kérje szakemberek segítségét. A kapcsolós motoros redőnyt csak olyan esetben javasoljuk, ahol már előre ez az elektromos rendszer lett megtervezve, és kivitelezve, mivel ez a rendszer kevésbé fejleszthető.

KAPCSOLÓS REDŐNYMOTOR ÁRA: 26800 FT-TÓL


Távirányítós redőnymotor

A távirányítós motoros redőny egy könnyen telepíthető és szerelhető redőny motoros redőny típus. A szerelés semmilyen előkészítést nem igényel, mivel minimális elektromos hálózat kiépítése szükséges. A távirányítós motoros redőnyök szerelése könnyen kivitelezhető és gazdaságos. A távirányítós motoros redőnyök további előnye, hogy a redőnyöket akár egyszerre is működtetheti, és a megfelelő távirányító segítségével akár időprogrammal is elláthatja motoros redőnyeit. A rádió vezérelt redőnymotorok esetében a vezérlés fejleszthető, érzékelőkkel bővíthető, és semmilyen nagyobb beavatkozást ezek a fejlesztések nem igényelnek. 

Gyakorlati tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek ezek a motoros redőny típusok, mivel akár utólagosan is telepíthetőek. A biztonság és a komfort mellett gyakorlatilag is nagyon hasznos és energia hatékony a távirányítós motoros redőny. A távirányítós motoros redőnyök esetében több lehetős és extra szolgáltatás kivitelezhető. Akár 40-60 motoros redőny mozoghat egy gombnyomásra, akár időpontra, vagy akár random módban is, ha éppen Ön a nyaralását tölti. Célszerű pontos információkat szereznie, mielőtt döntést hozna.

Távirányítós redőnymotor ára: 34 000 Ft - tól


Prémium redőnymotor

Prémium motoros redőny. Mit is jelent ez a kifejezés valójában? A redőny motor tudását. A prémium redőny motorok olyan szegmensei a redőny motoroknak, amik nem csak hogy mozgatják a redőnyeinket föl és le, de folyamatosan figyelnek és megóvják a redőnyt az esetleges sérülésektől, és az ebből adódó javításoktól, szereléstől. Mit kell tudnia egy prémium motoros redőnynek? A prémium motoros redőny tartós, hosszú távon tökéletesen működő, és hibátlan redőny. Rendelkezik nyomaték érzékeléssel, akadály érzékeléssel és lefagyás elleni védelemmel. Ezek az érzékelések azért felelősek, hogy megvédjék a redőnyt, és a redőny motort is egyaránt a működtetés során előforduló esetleges hibáktól.

A nyomaték érzékelő figyeli a folyamatos terhelés változást, és ha ez hirtelen megváltozik, csökken, vagy megnő, azonnal megállítja a redőny motort. Az akadály érzékelés feladata, hogy érzékelje a redőny pályájába kerülő tárgyakat. ilyen esetben megáll, és vissza húzza, vagy éppen leengedi a redőnyt. A lefagyás elleni védelem oka, például az ónos eső okozta károsodás megelőzése. Amennyiben a redőny motor azt érzékeli, hogy  a redőny lécek súly megnőtt, vagy éppen az alsó profilunk lefagyott, akkor nem húzza tovább a redőnyünket, ezzel megvédi a redőny motort az esetleges károsodástól, túl terhelődéstől. A prémium motoros redőnyök továbbá rendelkeznek szellőztető funkcióval. Egy gombnyomásra megnyitják a redőny lamelláit, és folyamatos szellőztetést biztosítanak úgy , hogy az árnyékolást zavartalanul biztosítják.

Prémium redőnymotor ára:  45900 Ft-tól


Megrendelés menete

Az elektromos redőny motor megrendeléséhez szakemberünk személyes felmérése szükséges, hogy elkerüljük a későbbi kellemetlenségeket. A felméréshez egyeztessen időpontot az ügyfélszolgálatunkkal.

Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetéshez hívja a 061 445 11 81 telefonszámot adja meg nevét, címét és hogy milyen terméket szeretne megrendelni. Ügyfélszolgálatunk több időpontot is felkínál majd önnek a felméréshez.

Minőség és garancia

Számunka fontos, hogy ügyfeleinknek a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk éppen ezért válógatot jó minőség termékekkel, alkatrészekkel dolgozunk olyan szakemberekkel, akik sokéves tapsztalattal rendelkeznek munkájukban.

Termékeinkre 2+3 év garanciát vállalunk.


Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak többet szeretne tudni a termékekről hívja ügyfélszolgálatunkat reggel 8:00 és délután 17:00 között.

061 445 11 81

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.Elektromos redőny utólag

Bármikor dönhet úgy utólag is, hogy redőnyébe szeretne beépíteni kapcsolós, távirányítós vagy prémium redőnymotort. Ehhez nem kell mást tennie, mint felhívni az ügyfélszolgálatot a 061 445 11 81 telefonszámon és kérni egy személyes felmérést. Amikor szakemberünk felmérte a redőnye típusát, méreteit, akkor a helyszínen kikalkulája a megrendelés árát. Ha ön ezt az árat esetleg sokalja díjmentesen dönthet úgy, hogy eláll a megrendeléstől. Személyes felmérés Pest megye egész területén díjmentes.

Akciós elektromos redőny motor

Több termék megrendelése esetén kedvezményes árakat adunk. Kérjen árajánlatot az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címen. Kérem adja meg a megrendelni kívánt redőnyök számát, méretét és a kiválasztott típust.2.500.- ÉS 6.000.- KÖZÖTTI KISZÁLLÁSI DÍJ BUDAPEST ÉS PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém


Elektromos redőny motor Találatok a kifejezésre: (46 db)


Mást keresett?

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

Redőny szerelés

Cégünk több, mint 20 éve javít, szerel és értékesít redőnyöket Magyarország egész területén. Számunka fontos a minőség és a szakértelem, hogy ügyfeleink minden igényének megfeleljünk.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk válogatott minőségi alkatrészekkel dolgozik és magas szakmai ismereteket követel meg munkatársaitól.